Vergelijk de beste deals voor vliegen naar Amerika

Goedkoop vliegen naar de Verenigde Staten van Amerika? Je kunt maar liefst uit 15.000 airports kiezen!

Goedkope vliegtickets Amerika : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar New York
bestemming New York

Tot de meeste geboekte vliegtickets USA behoren zonder twijfel tickets naar New York. Je vliegt rechtstreeks binnen 7,5 uur naar de Big Apple. Er gaan dagelijks vluchten vanaf Schiphol, maar het kan aanzienlijk voordeliger zijn om te vliegen vanaf Brussel of Düsseldorf. Vergelijk vluchten per KLM zeker met Delta, United en Amerika Airlines.

Goedkope tickets Amerika

 1. Vliegen Naar New York v.a. €366,-
 2. Vliegen Naar Los Angeles v.a. €488,-
 3. Vliegen Naar Miami v.a. €434,-
 4. Vliegen Naar San Francisco v.a. €540,-
 5. Vliegen Naar Orlando v.a. €498,-
 6. Vliegen Naar Las Vegas v.a. €508,-
 7. Vliegen Naar Chicago v.a. €425,-
 8. Vliegen Naar Washington DC v.a. €310,-
 9. Vliegen Naar Atlanta v.a. €542,-
 10. Vliegen Naar Seattle v.a. €512,-
 11. Vliegen Naar Tampa v.a. €493,-
 12. Vliegen Naar New Orleans v.a. €617,-
 13. Vliegen Naar Houston v.a. €540,-
 14. Vliegen Naar Dallas v.a. €536,-
 15. Vliegen Naar Fort Myers v.a. €498,-
 16. Vliegen Naar Boston v.a. €285,-
 17. Vliegen Naar Detroit v.a. €570,-
 18. Vliegen Naar Philadelphia v.a. €488,-
 19. Vliegen Naar Fort Lauderdale v.a. €543,-
 20. Vliegen Naar Honolulu v.a. €792,-
 21. Vliegen Naar Denver v.a. €529,-
 22. Vliegen Naar San Diego v.a. €573,-
 23. Vliegen Naar Baltimore v.a. €485,-
 24. Vliegen Naar Portland Oregon v.a. €595,-
 25. Vliegen Naar Salt Lake City v.a. €557,-
 26. Vliegen Naar Phoenix v.a. €576,-
 27. Vliegen Naar Saint Louis v.a. €538,-
 28. Vliegen Naar Minneapolis v.a. €590,-
 29. Vliegen Naar Kansas City v.a. €585,-
 30. Vliegen Naar Columbus v.a. €638,-
 31. Vliegen Naar San Antonio v.a. €339,-
 32. Vliegen Naar Cleveland v.a. €638,-
 33. Vliegen Naar Ontario California v.a. €603,-
 34. Vliegen Naar Charlotte v.a. €543,-
 35. Vliegen Naar Milwaukee v.a. €690,-
 36. Vliegen Naar Cincinnati v.a. €634,-
 37. Vliegen Naar Nashville v.a. €638,-
 38. Vliegen Naar Jacksonville v.a. €498,-
 39. Vliegen Naar Memphis v.a. €638,-
 40. Vliegen Naar Springfield Missouri v.a. €585,-
 41. Vliegen Naar Dayton v.a. €638,-
 42. Vliegen Naar Palm Beach v.a. €498,-
 43. Vliegen Naar Grand Rapids v.a. €585,-
 44. Vliegen Naar Austin v.a. €500,-
 45. Vliegen Naar Anchorage v.a. €583,-
 46. Vliegen Naar Albuquerque v.a. €691,-
 47. Vliegen Naar Yellowstone v.a. €557,-
 48. Vliegen Naar Florida v.a. €498,-
 49. Vliegen Naar Californie v.a. €543,-
 50. Vliegen Naar Texas v.a. €500,-
 51. Vliegen Naar Illinois v.a. €425,-
 52. Vliegen Naar Missouri v.a. €585,-
 53. Vliegen Naar Michigan v.a. €570,-
 54. Vliegen Naar Ohio v.a. €638,-
 55. Vliegen Naar Hawaii v.a. €792,-
Meer bestemmingen in Amerika
Vliegtickets Amerika : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Los Angeles
bestemming Los Angeles

Goedkoop vliegen naar de Westkust van Amerika? Los Angeles is per directe vlucht te bereiken vanaf Amsterdam Schiphol. De vliegtijd naar Los Angeles met een non-stop vlucht bedraagt zo'n 11 uur. Dit is één van de langste vluchten naar de USA. 

Vliegtickets Amerika : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Miami
bestemming Miami

Vliegtickets naar Miami behoren tot de goedkoopste opties voor wie Florida wil bezoeken, want er gaan meerdere vluchten naartoe vanaf Schiphol en Brussel. Bekijk ook zeker de mogelijkheden voor een combiticket Miami & Orlando.

Luchthavens in Amerika

Kaart Amerika

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Amerika

De Verenigde Staten van Amerika (afgekort VS, USA of Amerika) beslaan 50 staten en diverse eilanden. Het is een groot land, heel groot zelfs, maar niet het grootste land ter wereld. Dagelijks zijn er honderden vluchten naar Amerika vanaf Schiphol. Voor de goedkoopste vliegtickets vergelijk je ook de luchthavens Brussel of Dusseldorf als vertrekpunt. Vanaf hier vertrekken namelijk veel goedkope vliegmaatschappijen.

Vergelijk tickets naar Amerika voor de beste prijs
Op deze pagina zijn de belangrijkste aanbiedingen te vinden en vind je allerlei tips voor goedkoop vliegen naar Amerika. Wil je vliegen vanaf Schiphol? Dan heb je een ruime keuze bij de KLM, maar voor een vlucht naar Florida kun je ook terecht bij TUI fly (voorheen ArkeFly).  

Vliegtickets Amerika last minute boeken
Wil je last minute een vlucht naar de USA boeken? Dan kan je een spoedaanvraag voor je ESTA visum doen (zie hieronder voor details). Het is overigens wel praktisch als je tenminste beschikt over een geldig paspoort om teveel onnodige last minute stress voor je reis te voorkomen.

Regels voor reizen naar Amerika: Visa en Travel Authorization
Voor het reizen naar de Verenigde Staten heb je geen visum nodig mits je niet langer dan 90 dagen in het land verblijft. Nederland is namelijk aangesloten bij het Visa Waiver Program (VWP). Je moet je wel verplicht laten registreren bij ESTA (Electronic System for Travel Authorization) en je hebt een geldig e-paspoort nodig. Deze kun je herkennen aan het chiplogo op de voorkant van je paspoort. Let wel, het paspoort moet vanaf de geplande vertrekdatum minstens nog 6 maanden geldig zijn. Kinderen die bij hun ouders op het paspoort staan bijgeschreven moeten of zelf een paspoort laten maken of een visum aanvragen om het land in te komen.

Binnenlandse vluchten Amerika
De VS is een immens groot land en een binnenlandse vlucht in Amerika is in de regel relatief goedkoop. Geen wonder dat Amerikanen veel makkelijker in het vliegtuig stappen dan wij! Wist je overigens dat je als je handig bent jouw binnenlandse vluchten in Amerika er gewoon gratis of voor heel weinig bij regelt? Boek gewoon een vliegticket met stopover naar Amerika en  combineer voordelig een bezoek van New York met Miami, of van Las Vegas, met Los Angeles en San Francisco! 

Ontdek de mooiste plekjes van dit enorme land, de Nationale Parken 

De nationale parken van Amerika zijn zo ontzettend mooi. Het land telt een groot aantal unieke nationale parken. De imposante Rocky Mountains, de Great Smokey Mountains en de Grand Canyon behoren tot de top 3 echte natuurwonderen van de USA. En natuurparken als Yellow Stone, Yosemite en Bryce Canyon behoren direct tot de meest wereldberoemde. Zoals je al hoort zijn het er veel en het landschap varieert sterk.

Cheap tickets USA
Naar de Verenigde Staten vliegen voor een avontuurlijke rondreis? Bekijk zeker eens de vluchten naar Alaska, Californie, Hawaii of Texas.


Vliegvelden Amerika
Van de 15.000 vliegvelden in Amerika hebben er maar 5.000 geasfalteerde landingsbanen en van dat aantal hebben er slechts een kleine 400 frequente in- en uitgaande vluchten. De vluchtduur van een vlucht naar de USA kan dan ook flink variëren, afhankelijk van de ligging en het wel of niet hebben van een rechtstreekse verbinding. Meer handige informatie over vliegvelden in de Verenigde Staten vind je op vliegveldinfo.nl

Hoe kan ik een open vliegticket naar Amerika boeken?
Weet je nog niet precies wanneer je terug wilt reizen naar Nederland? Boek dan een flexibel ticket naar Amerika met een terugvlucht vér weg in de toekomst. Wanneer je eenmaal weet wanneer je terug wilt vliegen uit de USA  verplaats je (kosteloos) de terugvlucht naar de gewenste datum. Bij Bij KLM herken je een open vliegticket op de website aan het full flex-tarief. Dit zijn vaak duurdere tickets maar je mag dan dus zonder extra kosten je vluchtdatum verzetten. Hiervoor kan je bellen met het KLM Service Center.

Goedkoop naar Amerika vliegen? 5 Tips:

 • Cheap tickets Amerika? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Amerika te vinden!
 • Goedkoop vliegen naar Amerika? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Amerika vliegticket aanbiedingen!
 • Lastminute vliegen naar Amerika kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Amerika vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
 • Goedkoop retourtje Amerika boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
 • Goedkope vlucht Amerika in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Amerika Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Amerika? 

Hoeveel uur vliegen naar Amerika? Afhankelijk van je eindbestemming is je vluchtduur tenminste goed 7 uur voor een bestemming aan de Oostkust van de USA. Reken voor een bestemming aan de Westkust met een vliegtijd van minimaal 11 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Amerika

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
United Airlines
- *
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Amerika aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Amerika zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024