Vliegen naar Amerika

Vliegen naar de Verenigde Staten van Amerika? Je hebt maar liefst 15.000 airports om uit te kiezen!

Goedkope vliegtickets Amerika : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar New York
bestemming New York

Een van de populairste steden voor een citytrip is New York. Je vliegt rechtstreeks al binnen 7,5 uur naar de Big Apple. Er gaan dagelijks vluchten vanaf Schiphol, maar het kan veel geld schelen om te vliegen vanaf Brussel of Düsseldorf. Vergelijk vluchten per KLM zeker met Delta, United en Air Berlin bij de grote vliegticket specialisten.

Goedkope tickets Amerika

 1. Goedkope vlucht New York v.a. 215,-
 2. Goedkope vlucht Los Angeles v.a. 267,-
 3. Goedkope vlucht Miami v.a. 259,-
 4. Goedkope vlucht San Francisco v.a. 269,-
 5. Goedkope vlucht Orlando v.a. 274,-
 6. Goedkope vlucht Las Vegas v.a. 261,-
 7. Goedkope vlucht Chicago v.a. 297,-
 8. Goedkope vlucht Washington v.a. 228,-
 9. Goedkope vlucht Atlanta v.a. 264,-
 10. Goedkope vlucht Seattle v.a. 313,-
 11. Goedkope vlucht Tampa v.a. 293,-
 12. Goedkope vlucht New Orleans v.a. 361,-
 13. Goedkope vlucht Houston v.a. 292,-
 14. Goedkope vlucht Dallas v.a. 401,-
 15. Goedkope vlucht Fort Myers v.a. 332,-
 16. Goedkope vlucht Boston v.a. 246,-
 17. Goedkope vlucht Detroit v.a. 348,-
 18. Goedkope vlucht Philadelphia v.a. 310,-
 19. Goedkope vlucht Fort Lauderdale v.a. 317,-
 20. Goedkope vlucht Honolulu v.a. 489,-
 21. Goedkope vlucht Denver v.a. 349,-
 22. Goedkope vlucht San Diego v.a. 391,-
 23. Goedkope vlucht Baltimore v.a. 237,-
 24. Goedkope vlucht Portland Oregon v.a. 425,-
 25. Goedkope vlucht Salt Lake City v.a. 320,-
 26. Goedkope vlucht Phoenix v.a. 388,-
 27. Goedkope vlucht Saint Louis v.a. 361,-
 28. Goedkope vlucht Minneapolis v.a. 353,-
 29. Goedkope vlucht Kansas City v.a. 427,-
 30. Goedkope vlucht Columbus v.a. 348,-
 31. Goedkope vlucht San Antonio v.a. 415,-
 32. Goedkope vlucht Cleveland v.a. 266,-
 33. Goedkope vlucht Ontario California v.a. 294,-
 34. Goedkope vlucht Charlotte v.a. 370,-
 35. Goedkope vlucht Milwaukee v.a. 394,-
 36. Goedkope vlucht Cincinnati v.a. 381,-
 37. Goedkope vlucht Nashville v.a. 367,-
 38. Goedkope vlucht Jacksonville v.a. 324,-
 39. Goedkope vlucht Memphis v.a. 369,-
 40. Goedkope vlucht Springfield Missouri v.a. 521,-
 41. Goedkope vlucht Palm Beach v.a. 292,-
 42. Goedkope vlucht Dayton v.a. 391,-
 43. Goedkope vlucht Grand Rapids v.a. 435,-
 44. Goedkope vlucht Austin v.a. 376,-
 45. Goedkope vlucht Anchorage v.a. 520,-
 46. Goedkope vlucht Albuquerque v.a. 442,-
 47. Goedkope vlucht Yellowstone v.a. 531,-
 48. Goedkope vlucht Florida v.a. 329,-
 49. Goedkope vlucht Californie v.a. 405,-
 50. Goedkope vlucht Texas v.a. 427,-
 51. Goedkope vlucht Illinois v.a. 300,-
 52. Goedkope vlucht Missouri v.a. 478,-
 53. Goedkope vlucht Michigan v.a. 400,-
 54. Goedkope vlucht Ohio v.a. 407,-
 55. Goedkope vlucht Hawaii v.a. 610,-
Meer bestemmingen in Amerika
Vliegtickets Amerika : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Los Angeles
bestemming Los Angeles

Los Angeles is per directe vlucht te bereiken vanaf Amsterdam Schiphol. Vergelijk ook eens een vertrek v.a. Brussel. De vliegtijd naar Los Angeles per rechtstreekse vlucht bedraagt zo'n 11 uur. Dit is één van de langste, rechtstreekse vluchten van Nederland naar Amerika. Vluchten met een overstap zijn echter vaak voordeliger.

Vliegtickets Amerika : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Miami
bestemming Miami

Vliegtickets Miami behoren tot de goedkoopste van Amerika, want er gaan meerdere vluchten naartoe vanaf Schiphol en Brussel. Bekijk zeker de voordelige tickets bij ArkeFly, want deze is doorgaans het goedkoopste en bovendien rechtstreeks! Bekijk ook zeker de mogelijkheden voor een combiticket Miami & Orlando.

Luchthavens in Amerika

Kaart Amerika

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Amerika

De Verenigde Staten van Amerika (afgekort VS, USA of Amerika) beslaan 50 staten en diverse eilanden. Amerika is groot, heel groot, maar niet het grootste land ter wereld. Er gaan dagelijks zeer veel vluchten naar Amerika vanaf Schiphol. Voor de goedkoopste vluchten naar Amerika vergelijk je ook de luchthavens Brussel of Dusseldorf als vertrekpunt. Vanaf hier vertrekken namelijk veel goedkope vliegmaatschappijen.

Vliegvelden Amerika
Van de 15.000 vliegvelden in Amerika hebben er maar 5.000 geasfalteerde landingsbanen en van dat aantal hebben er slechts een kleine 400 frequente in- en uitgaande vluchten. De vluchtduur van een vlucht naar de USA kan dan ook flink variëren, afhankelijk van de ligging en het wel of niet hebben van een rechtstreekse verbinding.

Vergelijk tickets naar Amerika
Op deze pagina zijn de belangrijkste aanbiedingen te vinden en vind je allerlei tips voor goedkoop vliegen naar Amerika. Wil je vliegen vanaf Schiphol? Dan heb je een ruime keuze bij de KLM, maar voor een vlucht naar Florida kun je ook terecht bij TUI (voorheen ArkeFly). Bekijk ook zeker alle vluchten vanaf Brussel of Dusseldorf en met een overstap of tussenstop voor de voordeligste tarieven. 

Regels voor reizen naar Amerika: Visa en Travel Authorization
Voor het reizen naar de Verenigde Staten heb je geen visum nodig mits je niet langer dan 90 dagen in het land verblijft. Nederland is namelijk aangesloten bij het Visa Waiver Program (VWP). Je moet je wel verplicht laten registreren bij ESTA (Electronic System for Travel Authorization) en je hebt een geldig e-paspoort nodig. Deze kun je herkennen aan het chiplogo op de voorkant van je paspoort. Let wel, het paspoort moet vanaf de geplande vertrekdatum minstens nog 6 maanden geldig zijn. Kinderen die bij hun ouders op het paspoort staan bijgeschreven moeten of zelf een paspoort laten maken of een visum aanvragen om het land in te komen.

Binnenlandse vluchten Amerika
De VS is een immens groot land en een binnenlandse vlucht in Amerika is in de regel relatief goedkoop. Geen wonder dat Amerikanen veel makkelijker in het vliegtuig stappen dan wij! Wist je overigens dat je als je handig bent jouw binnenlandse vluchten in Amerika er gewoon gratis of voor heel weinig bij regelt? Boek gewoon een vliegticket met stopover naar Amerika en  combineer voordelig een bezoek van New York met Miami, of van Las Vegas, met Los Angeles en San Francisco! 

Ontdek de mooiste plekjes van dit enorme land
De Verenigde Staten laat een zware indruk achter op zijn bezoekers en daarbij geldt “You love it or you hate it”. Al valt het niet mee om over een land van dergelijk formaat een eenduidige mening te vormen. De Verenigde Staten bieden werkelijk voor iedereen wat wils. Denk maar eens aan wereldsteden als New York, Chicago, hoofdstad Washington, Miami en Los Angeles waar het klimaat sterk kan variëren.

De Nationale Parken 
Op zoek naar natuur? De nationale parken van Amerika zijn zo ontzettend mooi. Amerika telt een groot aantal unieke nationale parken. De imposante Rocky Mountains, de Great Smokey Mountains en de Grand Canyon behoren tot de top 3 echte natuurwonderen van de USA. En natuurparken als Yellow Stone, Yosemite en Bryce Canyon behoren direct tot de meest wereldberoemde. Zoals je al hoort zijn het er veel en het landschap varieert sterk.

Cheap tickets USA
Naar Amerika vliegen voor een avontuurlijke rondreis? Bekijk zeker eens de vluchten naar Alaska, Californie, Hawaii of Texas.

Hoe kan ik een open vliegticket naar Amerika boeken?
Weet je nog niet precies wanneer je terug wilt reizen naar Nederland? Boek dan een flexibel ticket naar Amerika met een terugvlucht vér weg in de toekomst. Wanneer je eenmaal weet wanneer je terug wilt vliegen uit de USA  verplaats je (kosteloos) de terugvlucht naar de gewenste datum. Bij Bij KLM herken je een open vliegticket op de website aan het full flex-tarief. Dit zijn vaak duurdere tickets maar je mag dan dus zonder extra kosten je vluchtdatum verzetten. Hiervoor kan je bellen met het KLM Service Center.

Goedkoop naar Amerika vliegen? 5 Tips:

 • Cheap tickets Amerika vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Amerika te vinden!
 • Goedkoop vliegen naar Amerika? Geef je op voor de Amerika Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Amerika vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
 • Lastminute vliegen naar Amerika kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Amerika in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
 • Goedkoop retourtje Amerika boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
 • Goedkope vlucht Amerika in 2020? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Amerika Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Amerika? 

Hoeveel uur vliegen naar Amerika? Afhankelijk van je eindbestemming is je vluchtduur tenminste goed 7 uur voor een bestemming aan de Oostkust van de USA. Reken voor een bestemming aan de Westkust met een vliegtijd van minimaal 11 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Amerika

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP De vakantiediscounter
- *
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
United Airlines
- *
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Expedia
- *
TUIfly
 € 15,-
TUI.nl
- * -  € 28,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Amerika o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Amerika met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Amerika. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Amerika zijn het laatste gecheckt op 04-06-2019