Vliegen naar Amerika

De Verenigde Staten van Amerika (afgekort VS, USA of Amerika) beslaan 50 staten en diverse eilanden. Amerika is groot, heel groot, maar niet het grootste land ter wereld. Er gaan dagelijks zeer veel vluchten naar Amerika vanaf Schiphol. Voor de goedkoopste vluchten naar Amerika vergelijk je ook de luchthavens Brussel of Dusseldorf als vertrekpunt. Vanaf hier vertrekken namelijk veel goedkope vliegmaatschappijen.

Goedkope vliegtickets Amerika: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar New York

Goedkope tickets Amerika

Vliegtickets Amerika: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Los Angeles
Vliegtickets Amerika: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Miami

Goedkoop naar Amerika vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Amerika vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Amerika te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Amerika? Geef je op voor de Amerika Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Amerika vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Amerika kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Amerika in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Amerika boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Amerika in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Amerika als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Amerika

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Scandinavian Airlines
 € 25,- -  € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
American Airlines
 € 25,- -  € 39,-
WOW Air
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC Fly + Drive
- *
TUIfly
 € 15,-
WTC.nl
 € 39,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Amerika o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Amerika met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Amerika. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Amerika zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017