Vliegen naar Ontario California

Ontario is een Amerikaanse stad in Californië met een inwonertal rond de 165.000. Gelegen op iets minder als 55 kilometer ten oosten van Los Angeles wordt Ontario beschouwd...   

> lees meer
TUI.nl

aanbevolen v.a. € 2,161,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ontario California voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Ontario California

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Ontario California

Kaart Ontario California

Lees meer over Ontario California

... als de bevolking in de binnenlandse regio en als een centrum met een sterk groeiende werkgelegenheid.

Ontario biedt een uitzonderlijke pro-business omgeving met een hoog opgeleide beroepsbevolking, lifestyle voorzieningen, redelijk leasetarieven, en moderne werkplekken met de technische voorzieningen die nodig zijn om te concurreren met de andere grote steden.

The Granada theater is een mooi ouderwets en bescheiden theater in Ontario en zeker een bezoekje waard. Dit theater heeft maar een zaal met 927 stoelen. In de tijd dat het gebouwd werd, in 1925, gingen nog niet heel veel mensen namelijk naar het theater en ze hebben dit theater nooit verder uitgebreid in de jaren erna.

De stad is de thuishaven van het vliegveld LA/Ontario International Airport (ONT). Deze luchthaven is maar een kleine vier kilometer verwijderd van het stadscentrum.

Hierboven kunt u prijzen vergelijken van de diverse maatschappijen en u kunt in een opslag zien welke de goedkoopste is. Boek snel uw goedkope vliegtickets Ontario California! Het is tevens vaak veel goedkoper om naar Los Angeles te vliegen vanwege het grote aanbod!

Goedkoop naar Ontario California vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ontario California? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ontario California te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ontario California? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ontario California vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Ontario California kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Ontario California vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ontario California boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ontario California in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Ontario California Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ontario California  

Hoe lang is het vliegen naar Ontario California? De vluchtduur is 14,5 uur incl. een tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 63 ,-
Londen
€ 774 ,-
Curacao
€ 541 ,-
Nairobi

Bijkomende kosten bij vluchten Ontario California

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-
TUI.nl
 € 40,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ontario California aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ontario California met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ontario California zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023