Vliegen naar Ontario California

Ontario is een Amerikaanse stad in Californië met een inwonertal rond de 165.000. Gelegen op iets minder als 55 kilometer ten oosten van Los Angeles wordt Ontario beschouwd...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ontario California voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Ontario California vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ontario California vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ontario California te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ontario California? Geef je op voor de Ontario California Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ontario California vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ontario California kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ontario California in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ontario California boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ontario California in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Ontario California als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Ontario California

Hoe lang is het vliegen naar Ontario California? De vluchtduur is 14,5 uur incl. een tussenstop van 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Ontario California

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ontario California o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ontario California met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Ontario California. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ontario California zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017