Vliegen naar Milwaukee

Milwaukee is de grootste stad van de staat Wisconsin in Amerika met als agglomeratie 1,7 miljoen inwoners. Milwaukee staat bekend om het wereld beroemde motorbedrijf...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,020,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Milwaukee voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Milwaukee

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Milwaukee

Kaart Milwaukee

Lees meer over Milwaukee

... Harley-Davidson.

Bezienswaardigheden Milwaukee en omstreken
Milwaukee heeft een grote hoeveelheid culturele activiteiten waaronder theaters, opera's en musea. Milwaukee staat bekend om haar grote diversiteit aan musea, je vindt hier dan ook een natuurmuseum, historisch museum, kunst museum en zelfs een museum speciaal voor kinderen.

Klimaat en beste reistijd Milwaukee
De zomers van Milwaukee zijn heerlijk warm, de winters zijn echter koud en sneeuwachtig. In juni, juli en augustus ligt de temperatuur rond de 24 tot 26 graden celsius overdag. In de nacht koelt het af naar een aangename 14 graden. Er is kans op een enkele bui. In de wintermaanden, december tot en met februari, komt het kwik overdag nauwelijks boven het vriespunt uit. In de nacht is het niet vreemd als het afkoelt naar -9 graden celsius.

De luchthaven van Milwaukee Wisconsin
General Mitchell International Airport is de luchthaven van Milwaukee. Het vliegveld ligt 8 kilometer ten zuiden van de stad. Vanaf dit vliegveld wordt vooral naar Amerikaanse steden gevlogen, je zult dan ook altijd een overstap in Amerika maken, zoals in de stad Philadelphia of Chicago.

Goedkoop naar Milwaukee vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Milwaukee? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Milwaukee te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Milwaukee? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Milwaukee vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Milwaukee deals. Tip: voor een last minute Milwaukee vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Milwaukee Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Milwaukee  

Hoe lang is het vliegen naar Milwaukee? De vliegtijd naar Milwaukee bedraagt 11,5 uur. Dit is inclusief tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Milwaukee

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Milwaukee aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Milwaukee zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024