Vliegen naar Dallas

Een vliegreis naar Dallas boeken? Het grootste vliegveld van de streek is Dallas Fort Worth airport, hier landen de meeste internationale vluchten en hier zal je dus bij een directe vlucht eigenlijk altijd landen. Forth Worth airport is overigens tevens één van werelds grootste en drukste luchthavens.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 957,-

KLM

aanbevolen v.a. € 781,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dallas voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Dallas

Kaart Dallas

Lees meer over Dallas

...

Goedkope vliegtickets Dallas
Als je vanuit een andere stad in Amerika naar Dallas City vliegt dan kan het echter ook zijn dat je vliegt naar een kleinere luchthaven dichterbij de stad. Addison Airport bijvoorbeeld ligt op maar 14 kilometer van Downtown Dallas. Wil jij op de hoogte blijven van de beste deals naar Dallas? Maak dan gebruik van onze gratis flight alert service! Geef je budget en e-mailadres op en je wordt op de hoogte gesteld wanneer er vliegtickets binnen jouw budget te boeken zijn. 

Bijzondere reis Dallas, Texas
Deze stad, ook wel liefdevol de "BIG D" genoemd, neemt een bijzondere plaats in, in Texas. Wat ooit een stad was van cowboys en grote veestapels is nu het grootste economische centrum van het zuid westen van Amerika. Dallas is een ongelofelijke moderne en bruisende stad met veel hoogbouw, typisch Amerikaans natuurlijk. Leuk om te bezoeken is het Old City Park. Dit is een openluchtmuseum is het hartje van Dallas, dat vijf hectare is beslag neemt.

Beste reistijd Dallas, Texas?
Dallas kent een warm land klimaat met kans op gigantische hoge temperaturen gedurende de zomer. In de zomermaanden, van juni tot en met september, ligt de temperatuur overdag boven de 30 graden Celsius, waarbij 35 graden verre van vreemd is. In januari is het een stuk koeler en ligt de temperatuur overdag rond de 14 graden.

Goedkope vluchten Dallas boeken?
Waarvandaan kan je nu goedkoop naar Dallas vliegen? Dat is een vraag die veel mensen ons mailen. Wel, er zijn regelmatig mooie aanbiedingen van vliegtickets naar Dallas met vertrek vanaf Amsterdam Schiphol. Goedkope vluchten naar Dallas vanaf Brussel tref je ook regelmatig vanwege regelmatig leuke promoties.

Goedkope directe vlucht Dallas?
Een directe vlucht Amsterdam Dallas is helaas zeer weinig te boeken, veelal maak je een overstap in bijvoorbeeld Detroit of Philadelphia. De vliegtijd naar Dallas kan iets anders uitvallen vanwege weer variabelen. Reizen naar Dallas met een overstap kunnen je al snel meer dan vijf uur extra kosten op je reistijd. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Dallas/Fort Worth Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Dallas vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Dallas? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dallas te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dallas? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dallas vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Dallas kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Dallas vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dallas boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkoop vliegen naar Dallas in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Dallas Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Dallas  

Hoe lang is het vliegen naar Dallas? De vluchtduur van een directe vlucht vanaf Amsterdam op Dallas bedraagt zo'n 10,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Dallas

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
United Airlines
- *
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Dallas aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dallas zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024