Vliegen naar Dallas

Een vliegreis naar Dallas boeken? Het grootste vliegveld van de streek is Dallas Fort Worth airport, hier landen de meeste internationale vluchten en hier zal je dus bij een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dallas voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Dallas vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Dallas vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dallas te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dallas? Geef je op voor de Dallas Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dallas vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Dallas kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Dallas in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dallas boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkoop vliegen naar Dallas in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Dallas als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Dallas

Hoe lang is het vliegen naar Dallas? De vluchtduur van een directe vlucht vanaf Amsterdam op Dallas bedraagt zo'n 10,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Dallas

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Schipholtickets
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Scandinavian Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
WTC Fly + Drive
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Dallas o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dallas met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Dallas. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dallas zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017