Vliegen naar Houston

Vliegen naar Houston? De stad Houston ligt in Texas en is een van de vijf grootste steden van de Verenigde Staten met als agglomeratie wel meer dan 6 miljoen inwoners! Het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Houston voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Houston vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Houston vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Houston te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Houston? Geef je op voor de Houston Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Houston vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Houston kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Houston in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Houston boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkoop vliegen naar Houston in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Houston als 1e ontvangen?



beschikbaar komt.

Vliegtijd Houston

Hoe lang is het vliegen naar Houston? De vluchtduur is 10,5 uur. Bij een vlucht met tussenstop kan je al gauw 2 uur bij optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Houston

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Singapore Airlines
 € 25,- -  € 39,-
WTC.nl
 € 39,-
American Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Houston o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Houston met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Houston. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Houston zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017