Vliegen naar Kansas City

Kansas City ligt op de grens van de twee Amerikaanse staten Missouri en Kansas. De Agglomeratie van Kansas City herbergt bijna twee miljoen inwoners waarmee het de 27e grootste...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 952,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kansas City voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kansas City

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kansas City

Kaart Kansas City

Lees meer over Kansas City

... stad van de Verenigde staten is.

Een erg indrukwekkend en bijzonder monument in de stad is het Liberty Memorial ter nagedachtenis aan de eerste wereld oorlog. Het Kansas City Pioneer Square Monument is ook zeker de moeite waard om langs te gaan in Kansas City vooral omdat het in de historische buurt Westport ligt.

Kansas City is een wereldberoemde Jazz stad met als Mekka de 18th and Vine-Downtown east kruising waar een nieuwe stijl Jazz ontstond. Als u een bezoekje brengt aan één van de vele Jazz Cafes kunt u ook nog de nostalgie opsnuiven in American Jazz Museum. 

Luchthaven Kansas City, directe vlucht Amsterdam Kansas City: Kansas City heeft meerdere vliegvelden waarvan Kansas City International airport het meest belangrijke is. Het ligt net ten noorden van de stad en daardoor is Kansas Cityerg gemakkelijk en snel bereikbaar.

Goedkope vliegtickets Kansas City
Op deze site kunt u erg gemakkelijk alle ticket aanbieders voor Kansas City vergelijken zodat u de goedkoopste en beste tickets naar Kansas City kunt bemachtigen.

Boek daarom snel uw goedkope tickets Kansas City!

Goedkoop naar Kansas City vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kansas City? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kansas City te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kansas City? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kansas City vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Kansas City kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Kansas City vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kansas City boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kansas City in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Kansas City Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kansas City  

Hoe lang is het vliegen naar Kansas City? De vluchtduur is ongeveer 13 uur inclusief een tussenstop van rond de 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Kansas City

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
United Airlines
- *
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kansas City aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kansas City met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kansas City zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024