Vliegen naar Chicago

Vliegtickets Chicago boeken kan je om verschillende redenen doen. Echter iedereen die opzoek naar tickets Chicago wil natuurlijk de kortste vliegtijd, de beste service en de laagste prijs. Vliegennaar.nl helpt jou met vinden van de beste en goedkoopste Chicago vliegreizen.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 439,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 483,-

KLM

aanbevolen v.a. € 602,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Chicago voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Chicago

Kaart Chicago

Lees meer over Chicago

...

Rechtstreekse vlucht Chicago?
Er gaan gelukkig genoeg directe vluchten naar Chicago vanaf Schiphol, wat je al gauw een uur of vijf aan reistijd kan schelen. Er is bijvoorbeeld met KLM een zeer degelijke directe vlucht Chicago te boeken tegen aardige prijzen. Toch zullen de goedkoopste tickets Chicago meestal met overstap zijn. Weeg voor jezelf af wat de overstap uren waard met betrekking tot de prijs van jouw Chicago vlucht.

Voordelige vlucht Amsterdam - Chicago?
Wil je goedkoop vliegen naar Amerika? Hoewel Chicago tot de voordeligste bestemmingen van de USA behoort vanaf Schiphol, blijft het een lastig en langdurig proces om de juiste en goedkope vliegtickets te vinden (als mede de plek waar je wil verblijven). Je zoekt en zoekt maar vindt niet het doel. Vliegennaar.nl ontwikkelde de gratis Flight-Alert service om ervoor te zorgen dat jij zonder zorgen, zonder veel tijd te verdoen en goedkoop jouw gewenste ticket kan vinden. Schrijf je nu in tegen jouw budget en ontvang een mail wanneer wij het gewenste ticket Chicago voor jou hebben gevonden!

En ... we attenderen je niet alleen op nieuwe Chicago vliegticket aanbiedingen van bekende luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, via onze samenwerking met grote online reisbureaus zoals Tix en World Ticket Center volg je met je prijs alert nog ruim achthonderd extra meer airlines. Dus ook als de goedkoopste Chicago vlucht aanbieding met Air Canada, United Airlines, LOT Polish Airlines of American Airlines is dan houd je alert je op de hoogte van nieuwe acties.

Luchthaven Chicago, reizen Amsterdam Chicago
Chicago heeft twee luchthavens, waarvan airport O'Hare verreweg het grootste van de twee is. Het vliegveld Chicago O’Hare is internationaal gezien de meest gebruikte en ook op de wereldranglijst een van de grootste luchthavens. Opzoek naar vliegtickets Chicago? De airportcode is CHI en het actuele aanbod tickets vind je hierboven. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Chicago O’Hare Airport op Vliegveldinfo.nl.

Stedentrip, waarom naar The Wind City?
Na de steden New York en Los Angeles staat Chicago als derde op het lijstje van grootste steden van de Verenigde Staten. Chicago ligt in de noordelijk centraal gelegen Illinois, aan het grootse Michigan Meer, op zijn Engels geschreven als Lake Michigan. Het park aan het meer is de plek bij uitstek voor een picknick op een mooie zomeravond.
Deze stad staat op toeristisch vlak niet zo hoog aangeschreven als de twee eerder genoemde steden, maar dat betekent absoluut niet dat er hier niets te doen is. Een van de plekken die onder bewoners van deze metropool bijvoorbeeld zeer populair is, is het Millennium Park. Op deze plek, waar de stad tientallen miljoenen voor uittrok, komen culturele, economische en ecologische evenementen en activiteiten samen.
houden.

Bezienswaardigheden
Uit vele speelfilms heeft Chicago het imago van gangsterstad overgehouden. Maar het tegendeel is waar. De lokale bevolking is erg vriendelijk. En de stad is zeker niet grijs er zijn juist veel mooie bezienswaardigheden. Zo kun je in Chicago een van de oudste planetariums ter wereld bezoeken, namelijk het Adler planetarium. Of het immense Shedd aquarium, de bekende Navy Pier en het Millennium Park. Verder vind je in de stad monumenten, moderne sculpturen en kun je een paar hoge en lage plekken bezoeken voor een prachtig panorama over de stad.

Diversiteit ten top!
Lake Michigan is het grootste zoet water meer van de Verenigde Staten. Chicago grenst aan dit watergebied waar je gratis mag zwemmen en van de ‘stranden’ kunt genieten. Zien en gezien worden is het op de populaire stranden Oak Street Beach en North Avenue Beach. Chicago is tevens een cultureel walhalla op het gebied van muziek, voornamelijk jazz, comedy, kunstcentra en sport. Bezoek tijdens jouw vakantie in Chicago zeker een wedstrijd van de Chicago Bulls, The Chicago White Sox of the Chicago Blackhawks.

Goedkoop naar Chicago vliegen? 1 Tips:

  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Chicago deals. Tip: voor een last minute Chicago vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Chicago Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Chicago  

Hoe lang is het vliegen naar Chicago? De vluchtduur Chicago vanaf Amsterdam is 9 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Chicago

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
United Airlines
- *
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Chicago aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Chicago zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024