Vliegen naar Springfield Missouri

Springfield Missouri is een stad in de Amerikaanse staat Missouri met als agglomeratie 440.000 inwoners. Springfield Missouri heeft een landklimaat met koude winters en erg warme...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 892,-

KLM

aanbevolen v.a. € 577,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Springfield Missouri voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Springfield Missouri

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Springfield Missouri

Kaart Springfield Missouri

Lees meer over Springfield Missouri

... zomers. Deze stad staat bekend als de stad waar Route 66 is ontstaan. Daarnaast is er voor toeristen veel te doen. In de omgeving zijn meer dan 90 parken en prachtige botanisch tuinen. In bepaalde perioden in het jaar is het een populair gebied voor tornado hunters.

Vanuit Springfield gaan diverse bussen naar Austin en Dallas in de staat Texas. In de stad vind je een legio aan taxi's en kun je, je uitstekend verplaatsen per fiets. De omgeving is erg vlak waardoor de fiets een steeds populairder vervoermiddel is. Populaire bezienswaardigheden in de stad en de omgeving zijn de Dickerson Park Zoo, Springfield Nature Center en de grotten bij Sprinfield waar je met een treintje doorheen kunt. In Springfield is verder een levendige cultuur met theaters, een movie maxx bioscoop en een kunstacademie.

Het vliegveld van Springfield Missouri genaamd Springfield-Branson National Airport (SGF) ligt op een tien kilometer afstand van het centrum van Springfield Missouri. Er gaan geen rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Springfield. 

Goedkoop naar Springfield Missouri vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Springfield Missouri? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Springfield Missouri te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Springfield Missouri? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Springfield Missouri vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Springfield Missouri deals. Tip: voor een last minute Springfield Missouri vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Springfield Missouri Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Springfield Missouri  

Hoe lang is het vliegen naar Springfield Missouri? De vluchtduur bedraagt 13,5 uur. Dit is inclusief een tussenstop van 3 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Springfield Missouri

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Springfield Missouri aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Springfield Missouri zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024