Vliegen naar Texas

Vliegen naar Texas? Je vindt een aantal grote luchthavens in deze Amerikaanse staat. Zo kun je kiezen voor Dallas, maar je kunt ook vliegen op, Austin, San Antonio, El Paso en Houston. De keuze voor het vliegveld waar je op vliegt hangt natuurlijk af van je plaats van bestemming, maar een directe vlucht is natuurlijk ook fijn en tijdsbesparend. Vanaf Amsterdam wordt er rechtstreeks gevlogen naar Dallas (seizoensgebonden) en Houston. Naar de andere bestemmingen zul je één of twee keer moeten overstappen.

Goedkope vliegtickets Texas: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Houston
bestemming Houston

Eén van de drukste internationale luchthavens van de Verenigde Staten is die van Houston in Texas. Er gaan rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam. Vanwege de enorme omvang van de stad is het vanaf het vliegveld nog dik een half uur rijden naar het stadscentrum. 

Vliegtickets Texas: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Dallas
bestemming Dallas

Niet de hoofdstad van Texas, maar wel één van de bekendste en grootste steden van deze staat is Dallas. Economisch gezien is dit een zeer belangrijke stad. Een directe vlucht van Amsterdam naar Dallas duurt zo'n 10,5 uur, maar doorgaans maak je een overstap in Philadelphia of Detroit en ben je dus enkele uren extra onderweg. 

Last minute Texas aanbiedingen

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Texas

Goedkope vliegtickets Texas

Op zoek naar een budgetreis? Vergelijk dan de prijzen naar de verschillende bestemmingen en ontdek dat daar soms grote verschillen tussen zitten! Op deze manier kun je veel geld op je vliegticket besparen. Tip: wanneer je flexibel bent in je reisdata kan je ticket nog een stuk goedkoper worden! Wil je op de hoogte gehouden worden van de beste deals naar een bestemming? Maak dan gratis een flight alert aan, waarbij je je te besteden budget en e-mailadres invult en zo op de hoogte wordt gesteld wanneer er een vliegticket binnen jouw budget boekbaar is. 

Beste reistijd Texas

Texas kent 2 soorten klimaten. Het grootste gedeelte van de staat heeft te maken met een warm zeeklimaat, waarbij de zomers warm zijn en de winters mild. Het westen van Texas heeft echter te maken met een steppeklimaat, waar maar erg weinig regen valt. In El Paso valt bijvoorbeeld maar 225 mm per jaar! (Ter vergelijking: in het zuiden van Texas valt gemiddeld 1600 mm per jaar). In het voorjaar is de temperatuur op de meeste plekken aangenaam, tref je de langste zonuren per dag en wat goedkopere tickets. Ook staan de wilde bloemen in deze periode vol in bloei. 

Luchthavens Texas

Tot de meest belangrijke en grootste luchthavens van Texas behoren het Fort Worth International in Dallas en het George Bush intercontinental Airport in Houston. Het is mogelijk om rechtstreekse vluchten te boeken vanaf Amsterdam naar deze luchthavens, deze kunnen wel seizoensgebonden zijn.  

Goedkoop naar Texas vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Texas vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Texas te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Texas? Geef je op voor de Texas Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Texas vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Texas kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Texas in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Texas boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkoop vliegen naar Texas in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Texas Deals als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Texas 

Hoe lang is het vliegen naar Texas? De vluchtduur bedraagt 10 uur en 30 minuten met een directe vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Texas

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC Fly + Drive
- *
WOW Air
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Texas o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Texas met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Texas. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Texas zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares