Vliegen naar Texas

Vliegen naar Texas? Je vindt een aantal grote luchthavens in deze Amerikaanse staat. Zo kun je kiezen voor Dallas, maar je kunt ook vliegen op, Austin, San Antonio, El Paso en Houston. De keuze voor het vliegveld waar je op vliegt hangt natuurlijk af van je plaats van bestemming, maar een directe vlucht is natuurlijk ook fijn en tijdsbesparend. Vanaf Amsterdam wordt er rechtstreeks gevlogen naar Dallas (seizoensgebonden) en Houston. Naar de andere bestemmingen zul je één of twee keer moeten overstappen.

Goedkope vliegtickets Texas: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Houston
Vliegtickets Texas: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Dallas

Goedkoop naar Texas vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Texas vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Texas te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Texas? Geef je op voor de Texas Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Texas vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Texas kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Texas in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Texas boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkoop vliegen naar Texas in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Texas als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Texas

Hoe lang is het vliegen naar Texas? De vluchtduur bedraagt 10 uur en 30 minuten met een directe vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Texas

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 25,- -  € 39,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC Fly + Drive
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Texas o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Texas met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Texas. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Texas zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017