Vliegen naar Cincinnati

Cincinnati is een stad in het oosten van Amerika, gelegen in de staat Ohio, maar op de rand van Kentucky. Er wonen ongeveer 350.000 mensen in Cincinnati en daarmee is het de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cincinnati voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Cincinnati vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cincinnati vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cincinnati te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cincinnati? Geef je op voor de Cincinnati Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cincinnati vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Cincinnati kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Cincinnati in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cincinnati boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cincinnati in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Cincinnati als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Cincinnati

Hoe lang is het vliegen naar Cincinnati? De vliegtijd naar Cincinnati bedraagt 11 uur en 45 minuten. Dit is inclusief tussenstop van 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Cincinnati

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Cincinnati o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cincinnati met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Cincinnati. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cincinnati zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017