Vliegen naar Cincinnati

Cincinnati is een stad in het oosten van Amerika, gelegen in de staat Ohio, maar op de rand van Kentucky. Er wonen ongeveer 350.000 mensen in Cincinnati en daarmee is het de...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 873,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,050,-

Delta Air lines

aanbevolen v.a. € 1,041,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cincinnati voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Cincinnati

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Cincinnati

Kaart Cincinnati

Lees meer over Cincinnati

... derde stad van Ohio. The Cincinnati Zoo and Botanical Garden is de op één na oudste dierentuin van de Verenigde Staten.

Beste reistijd Cincinnati
De zomers kunnen behoorlijk warm zijn in Cincinnati, terwijl er in de winter sneeuw kan vallen. In juli en augustus kan het overdag zomaar 30 graden celsius worden. In de nacht koelt het af naar een graad of 17. Januari is de koudste maand. Overdag wordt het dan gemiddeld 4 graden, in de nacht zakt het kwik onder het vriespunt, naar circa -4 graden celsius.

Luchthaven Cincinnati
Cincinnati Northern Kentucky International Airport ligt ten zuidwesten van Cincinnati, in de staat Kentucky. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar deze luchthaven, meestal maak je een overstap in Washington, Philadelphia, Detroit, Atlanta of Minneapolis. Kortom: genoeg mogelijkheden.

Andere vliegvelden Cincinatti
Let op: er zijn nog 4 andere vliegvelden in Cincinnati, let daarom altijd goed op de naam en code van de luchthaven. Voor dit vliegveld is dat: Cincinnati Northern Kentucky International Airport, code: CVG.

Goedkope vliegtickets Cincinnati
Opzoek naar goedkope tickets Cincinnati? Het is vaak lastig om een goed beeld te krijgen van wat nou eigenlijk een aanbieding Cincinnati is

Goedkoop naar Cincinnati vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cincinnati? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cincinnati te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cincinnati? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cincinnati vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Cincinnati kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Cincinnati vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cincinnati boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cincinnati in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Cincinnati Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Cincinnati  

Hoe lang is het vliegen naar Cincinnati? De vliegtijd naar Cincinnati bedraagt 11 uur en 45 minuten. Dit is inclusief tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Cincinnati

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cincinnati aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cincinnati zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024