Vliegen naar New Orleans

New Orleans is de grootste stad van de Amerikaanse staat Louisiana en staat vooral bekend als bakermat van de gospel en jazz muziek. In de nabije toekomst moeten Deltawerken New...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 794,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 773,-

KLM

aanbevolen v.a. € 804,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets New Orleans voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij New Orleans

Kaart New Orleans

Lees meer over New Orleans

... Orleans beschermen tegen overstromingen als tijdens orkaan Katrina. 

Mardi Gras New Orleans
Erg leuk om te bezoeken is het festival Mardi Gras, een groot paradefeest met allerlei festiviteiten der omheen. Het is meest grootschalige Spring Break feest van Amerika, waar jaarlijks tienduizenden jongeren uit heel Amerika op New Orleans afkomen.

Een prachtige bezienswaardigheid om te bezoeken in New Orleans is de Saint Louis Kathedraal, een prachtige immens grote kathedraal die als symbool dient voor New Orleans.

Luchthaven New Orleans, directe vlucht New Orleans?
Het vliegveld van New Orleans genaamd Louis Armstrong New Orleans International airport ligt op de rand van de stad op ongeveer twintig minuutjes rijden van het centrum van New Orleans. De luchthaven van New Orleans biedt diverse transport mogelijkheden, hieronder vallen de altijd aanwezige taxi's, shuttlebussen, normale buslijnen en autoverhuurbedrijven voor als u zelf wilt rijden. Er gaan helaas geen rechtstreekse vluchten er is altijd een  verplichte overstap, meestal in Atlanta.

Goedkoop ticket New Orleans
Het loont altijd om vliegtickets te vergelijken bij diverse ticket aanbieders, dat gaat erg gemakkelijk op onze site. Boek daarom snel uw goedkope vliegtickets New Orleans!

Rondreis door het swingende Zuiden
Op rondreis door het zuiden van de USA? Naast New Orleans mogen ook Memphis en Nashville niet ontbreken op een reis door de Deep South.

Goedkoop naar New Orleans vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets New Orleans? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht New Orleans te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar New Orleans? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe New Orleans vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets New Orleans deals. Tip: voor een last minute New Orleans vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste New Orleans Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd New Orleans  

Hoe lang is het vliegen naar New Orleans? De vliegtijd New Orleans vanaf Amsterdam is doorgaans rond de 13 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten New Orleans

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket New Orleans aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets New Orleans zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024