Aanmelden Flight Alerts


Flight Alert Service
  • Gratis dienst
  • Gemakkelijk goedkope vliegtickets vinden
  • Snel krijgen wat je zoekt
  • Persoonlijk ingestelde criteria
  • Geen spammails, alleen wat jij wil ontvangen!

Flight Alert Service

Met een beperkt budget goedkope vliegtickets boeken? Maak gebruik van onze gratis cheap flight alert service! Deze service die ook wel bekend staat als goedkope ticket alert, fly alert, vliegalert of voordelige vliegticket alert helpt je namelijk in no time de beste deal naar je bestemming te vinden: 


Een Flight Alert instellen is super eenvoudig. Je hoeft naast de bestemming van je keuze alleen maar je budget en mailadres op te geven en wij houden je op de hoogte van nieuwe vlucht aanbiedingen van o.a. KLM, Transavia, TUIfly, Qatar Airlines, Corendon etc.

 

Op zoek naar inspiratie en een geweldige deal maar geen vaste bestemming in gedachten? Dan is het een goed idee je ook voor onze Error Fare Alert aan te melden!

Hoe werkt het?

Vul je gewenste bestemming, budget en e-mailadres in, in de gratis Flight Alert. Vliegennaar.nl doet niets anders dan dagelijks de prijzen van goedkope vliegtickets van alle airlines vergelijken. Is er een goedkoop vliegticket gevonden binnen het door jou aangegeven budget, dan ontvang je automatisch, gratis en vrijblijvend een e-mail met de goedkope vliegtickets aanbiedingen. Zo ben je er snel genoeg bij om een goedkoop vliegticket te boeken! Het is wel belangrijk dat je snel beslist! Omdat de aanbiedingen vaak binnen een paar uur weg zijn!

Meerdere bestemmingen

Uiteraard kun je een budget voor goedkope vliegtickets naar meerdere bestemmingen invoeren. Je kunt voor elke bestemming een budget instellen. Zo betaal je nooit teveel voor een goedkoop vliegticket.

Het is vanaf heden niet alleen mogelijk om jou gewenste bestemming op te nemen in jouw Flight Alert Mail, ook de vertrek luchthaven kan nu geselecteerd worden. Woon jij dicht bij de Belgische grens en vlieg je net zo lief vanaf Brussel, of ben je ook geïnteresseerd in vertrek vanaf luchthaven Eindhoven? Meldt je dan aan of wijzig nu jouw persoonlijke Flight-Alert!  

Plaats de flight alert service gratis op je eigen site of homepage

Onze gratis flight alert service kan je middels het kopieren van een simpele HTML-code ook op jouw website plaatsen. Jouw bezoekers blijven altijd als eerste op de hoogste van alle nieuwe vliegticket aanbiedingen, binnen hun budget! Naast de flight alert is er ook een widget met nabijgelegen vliegvelden in verschillende maten en kleuren.

Lees meer over de mogelijkheden en het plaatsen van de widget.

Aan- en afmelden gratis Flight Alert

Het aanmelden op de Flight Alert van Vliegennaar.nl is geheel gratis en verplicht je tot niets! Natuurlijk kun je je op elk gewenst moment ook weer afmelden.

Om je Flight Alert te wijzigen of je af te melden