Vliegen naar Detroit

Goedkope tickets Detroit gezocht? Hier tref je een volledig overzicht van de scherpste tarieven voor Detroit tickets. De vluchtroute Amsterdam Detroit valt in de regel aan te raden door de beschikbaarheid van een vlucht zonder overstap, én vliegen vanaf Schiphol is meestal het zachtst geprijsd!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Detroit voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Detroit vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Detroit vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Detroit te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Detroit? Geef je op voor de Detroit Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Detroit vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Detroit kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Detroit in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Detroit boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Detroit in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Detroit als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Detroit

Hoe lang is het vliegen naar Detroit? De vluchtduur Amsterdam Detroit is 8 uur op een rechtsreekse vlucht. Maar als je op je reiskosten wilt besparen is een vlucht naar Detroit met een overstap in de VS beslist het overwegen waard! Vaak kan je zo aanzienlijk goedkoper naar Detroit vliegen, zonder dat de reistijd erg veel langer wordt.

Bijkomende kosten bij vluchten Detroit

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Detroit o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Detroit met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Detroit. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Detroit zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017