Vliegen naar Jacksonville

Jacksonville is een stad in de Amerikaanse zuidelijk gelegen Sunshine State Florida in Duval County. Jacksonville ligt in het uiterste Noord Oosten van Florida aan de oevers van...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 504,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 796,-

KLM

aanbevolen v.a. € 809,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Jacksonville voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Jacksonville

Kaart Jacksonville

Lees meer over Jacksonville

... de de St.John´s Rivier. Jacksonville is de grootste stad van de zuidelijke staat qua inwoners alleen de agglomeratie van Miami is nog wel groter dan Jacksonville als metropool bekeken.

Jacksonville is een stad die van alle markten thuis is met een enorme diversiteit in cultuur, een echte studentenstad, een groot financieel centrum maar toch ook een prima zon,zee en strand bestemming. Zo heeft Jacksonville als agglomeratie alleen al dertig kilometer zandstrand!

Jacksonville heeft als enorme agglomeratie natuurlijk een eigen internationale vliegveld en tevens ook een aantal kleinere en recreatieve vliegvelden. De luchthaven van Jacksonville heet Jacksonville international airport en ligt op ongeveer 21 kilometer ten noorden van de binnenstad van Jackosonville vandaan verwijderd.

Goedkoop vliegen naar Jacksonville, directe vlucht Jacksonville
Het is helaas niet mogelijk om vanuit Nederland direct te vliegen op Jacksonville, u dient dus ten minste één overstap te maken om uw reis naar Jacksonville af te ronden. Deze overstap zal hoogst waarschijnlijk plaats vinden op het vliegveld van Miami, Orlando of de luchthaven van Atlanta.

Goedkoop naar Jacksonville vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Jacksonville? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Jacksonville te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Jacksonville? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Jacksonville vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Jacksonville deals. Tip: voor een last minute Jacksonville vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Jacksonville Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Jacksonville  

Hoe lang is het vliegen naar Jacksonville? De vliegtijd naar Jacksonville 13 uur en 10 minuten. Dit is inclusief tussenstop van 2 uur en 5 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Jacksonville

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
United Airlines
- *
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Air France
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Jacksonville aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Jacksonville zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024