Vliegen naar Illinois

De beste deals voor tickets Illinois? Check de Illinois aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Illinois : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Chicago
bestemming Chicago

Een midwest USA roadtrip maken? Vanuit Nederland zijn de voordeligste vliegtickets naar het Middenwesten van de VS meestal naar Chicago. En The Wind City is bovendien ook zeer strategisch gelegen voor rondreizen door de deel van Amerika. Tot slot heeft de stad een ongelofelijke rijke en diverse cultuur waar je van zal smullen! Bezoek de befaamde Comedyclubs, Jazz bars en Blues Cafés en ga langs de White Sox of Red Bulls voor een sportwedstrijd op het allerhoogste niveau!

Goedkope tickets Illinois

  1. Vliegen Naar Chicago v.a. €456,-

Luchthavens in Illinois

Kaart Illinois

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Illinois

Wil jij goedkoop vliegen naar Illinois?
Op zoek naar goedkope vliegtickets Illinois? Dan kies je het beste voor vliegtuigtickets naar de imposante stad Chicago. Want deze stad is niet alleen rijk aan cultuur, met een booming kunstindustrie, prachtige parken en een universiteit die tot de top tien instituten ter wereld wordt gerekend. Bovendien zijn tickets naar kleinere luchthavens zoals Bloomington vaak tot wel 200% duurder.


Grootste luchthaven Illinois
Het belangrijkste vliegveld van Illinois is Chicago O'Hare International Airport, wat tevens de drukste luchthaven ter wereld is! Tevens kan je vliegen op Chicago Midway International Airport, Gary /  Chicago International Airport en Chicago Rockford International Airport.     

Beste reistijd Illinois
De staat Illinois heeft een klimaat met warme zomers en koude winters. In juli zijn temperaturen overdag rond de 30 graden Celsius niet vreemd, terwijl het kwik in de winter rond het vriespunt schommelt. Van december tot en met februari kan het zelfs flink vriezen in de nacht. Van november tot en met maart moet je dan ook rekening houden met sneeuw.


Luchthavens in Illinois
Naar het vliegveld van Chicago gaan dagelijks meerdere vluchten vanaf Amsterdam. De andere luchthavens in Illinois zoals bij Champaign, Peoria en Bloomington zijn meestal alleen met tussenstop of overstap elders in de VS te bereiken. Dit zijn ook relatief kleine steden en de luchthavens hebben dus ook alleen binnenlandse vluchten. 

Voordelige tickets Illinois vinden?
Ben je geïnteresseerd in vliegen naar Illinois? Zoeken naar de goedkoopste tickets is veel eenvoudiger als je gebruik maakt van de gratis Flight-Alert tool van onze site om altijd op de hoogte te blijven van de meest betaalbare vluchten naar de airports van Illinois. De gemakkelijkste manier om ervoor te zorgen dat je nooit meer goedkope vliegtickets Illinois mist, er eindeloos naar hoeft te zoeken is door je in te schrijven voor de gratis Flight-Alert Service!

Goedkoop naar Illinois vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Illinois? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Illinois te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Illinois? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Illinois vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Illinois kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Illinois vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Illinois boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Illinois in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Illinois Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Illinois 

Hoe lang is het vliegen naar Illinois? De vluchtduur bij een rechtstreekse vlucht is 9 uur. Bij een vlucht met tussenstap kan je al snel 3 uur er bij optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Illinois

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Illinois aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Illinois met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Illinois zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024