Vliegen naar Phoenix

Goedkoop naar Phoenix Arizona vliegen?  Op deze pagina tref je diverse vliegtools om de voordeligste tickets Phoenix te kunnen vinden en boeken. De goedkoopste vluchten Phoenix Amerika tref je meestal niet vanaf Amsterdam, deze gaan vaak vanaf Brussel. Houdt tevens de KLM vluchten Phoenix vanuit Antwerpen in de gaten, deze zijn vaak erg scherp geprijsd!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 817,-

KLM

aanbevolen v.a. € 803,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Phoenix voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Phoenix

Kaart Phoenix

Lees meer over Phoenix

...

Welke luchtvaartmaatschappijen moet je in de gaten houden als je goedkope vliegtickets Phoenix wilt boeken?
De drie grootste Amerikaanse airlines hebben steevast prachtig aanbod voor de vluchtroute Amsterdam Phoenix Arizona, houdt daarom Delta Air, American Airlines en United Airlines goed in de gaten bij het vergelijk. Europese vliegmaatschappijen zoals Swiss International Airlines, KLM & Lufthansa hebben vaak genoeg minder vluchten naar Phoenix onder de €500 beschikbaar. Zeker weten dat je een goedkope vlucht naar Phoenix kan boeken? Meld je aan voor de Phoenix Flight Alert en vlieg altijd goedkoper! 

Het in het zuidwesten gelegen Phoenix is de grootste stad en tevens de hoofdstad van de staat Arizona in Amerika. De stad staat bekend als een van de snelst groeiende steden van de Verenigde Staten. Phoenix heeft vele musea die zeer de moeite waard zijn te bezoeken.
 
Beste reistijd voor een reis naar Phoenix
Vanwege de ligging en het tropische klimaat kan het in Phoenix ontzettend heet worden in de zomers. In de maanden juni, juli en augustus kun je een gemiddelde temperatuur overdag verwachten van zo'n 40 graden Celsius. In de nachten koelt het dan ook niet erg af, de temperatuur blijft vaak boven de 25 graden Celsius. In december en januari, de koelste maanden, is het nog altijd zo'n 19 graden Celsius overdag. In de nachten koelt het dan wel lekker af naar een graad of 7.

Luchthaven Phoenix Sky Harbor, Directe vlucht Phoenix?
De luchthaven van Phoenix is Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX) en dit is een van de drukste vliegvelden van de Verenigde Staten. Het vliegveld ligt op maar 5 kilometer van het centrum en heeft het dus een ideale ligging. Vanaf Amsterdam vlieg je bijna altijd via Londen naar Phoenix. Er bestaan dus helaas geen rechtstreekse verbindingen Amsterdam Phoenix. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Phoenix Sky Harbor Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Phoenix vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Phoenix? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Phoenix te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Phoenix? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Phoenix vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Phoenix kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Phoenix vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Phoenix boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Phoenix in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Phoenix Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Phoenix  

Hoe lang is het vliegen naar Phoenix? De vluchtduur naar Phoenix bedraagt 14,5 uur. Dit komt omdat er helaas geen rechtstreekse verbinding is.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Phoenix

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
United Airlines
- *
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Phoenix aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Phoenix zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024