Vliegen naar Charlotte

Charlotte is een grote stad in de Amerikaanse staat North Carolina. Charlotte heeft na New York het grootste financiële centrum van Amerika en is mede daardoor een zeer...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Charlotte voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Charlotte vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Charlotte vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Charlotte te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Charlotte? Geef je op voor de Charlotte Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Charlotte vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Charlotte kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Charlotte in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Charlotte boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Charlotte in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Charlotte als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Charlotte

Hoe lang is het vliegen naar Charlotte? De vliegtijd naar Charlotte bedraagt 12 uur. Dit inclusief tussenstop van 1 uur en 45 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Charlotte

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Charlotte o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Charlotte met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Charlotte. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Charlotte zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017