Vliegen naar Charlotte

Een mooie aanbieding van vliegtickets Charlotte North Carolina? Ontdek hier elke dag de beste deals!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 918,-

KLM

aanbevolen v.a. € 938,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Charlotte voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Charlotte

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Charlotte

Kaart Charlotte

Lees meer over Charlotte

...

Charlotte is een grote stad in de Amerikaanse staat North Carolina. Charlotte heeft na New York het grootste financiële centrum van Amerika en is mede daardoor een zeer welvarende stad. Charlotte is het culturele centrum van North Carolina, zo zijn er vele musea, beroemde sportclubs en muziek instellingen te vinden in Charlotte.

Beste reistijd Charlotte
Charlotte kent behoorlijk warme zomers en koele winters. In juli, juli en augustus zijn temperaturen overdag van 31 graden eerder regel dan uitzondering. In de nacht koelt het af naar circa 20 graden Celsius. In december en januari ligt de temperatuur overdag rond de 10 graden Celcius, in de nacht ligt de temperatuur rond het vriespunt.

Luchthaven Charlotte, directe vlucht Charlotte
Charlotte/Douglas International Airport, de formele naam van de luchthaven van Charlotte, ligt niet ver buiten het centrum van Charlotte. Het is een van de drukste luchthavens ter wereld. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Charlotte, maar maak je meestal een overstap in New YorkWashington of Frankfurt. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Charlotte Douglas Airport op Vliegveldinfo.nl.

Rondreis Amerika
In Charlotte vind je goed openbaar vervoer. Onder andere ligt er een tramlijn, rijden er trolleybussen en vind je er gewone busdiensten. Daarnaast heeft Charlotte een Amtrak-treinstation, waardoor je naar meerdere andere grote Amerikaanse steden kunt reizen per openbaar vervoer.

Goedkoop naar Charlotte vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Charlotte? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Charlotte te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Charlotte? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Charlotte vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Charlotte deals. Tip: voor een last minute Charlotte vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Charlotte Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Charlotte  

Hoe lang is het vliegen naar Charlotte? De vliegtijd naar Charlotte bedraagt 12 uur. Dit inclusief tussenstop van 1 uur en 45 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Charlotte

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
United Airlines
- *
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Charlotte aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Charlotte zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024