Vliegen naar Alaska

De beste deals voor tickets Alaska? Check de Alaska aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Alaska : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Anchorage
bestemming Anchorage

Vanuit de grootste stad van Alaska zijn veel nationale parken te bereiken en kun je de ongerepte natuur ontdekken. Er gaan in de zomer regalmatig vluchten van Amsterdam naar Anchorage, reken echter wel op een overstap en een minimale reistijd van zo'n 14 uur. Bekijk ook de opties voor een stopover in bijv. Vancouver of Reykjavik. 

Vliegtickets Alaska : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Juneau
bestemming Juneau

De hoofdstad van Alaska is alleen per vliegtuig of per (cruise)schip te bereiken. Het is ook één van de kleinste hoofdsteden van alle Amerikaanse staten met net iets meer dan 30.000 inwoners. Je hebt bij een vlucht van Amsterdam naar Juneau minimaal één overstap en een reistijd van minimaal 14 uur.

Luchthavens in Alaska

Kaart Alaska

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Alaska

Vanuit Nederland gaan geen rechtstreekse vluchten. Wil je graag rechtstreeks vliegen naar Alaska? In het zomerseizoen gaan er doorgaans enkele directe vluchten vanaf Frankfurt naar Anchorage. Frankfurt is vanuit Oost-Nederland of per trein vanaf Utrecht en Arnhem goed bereikbaar. Je bent wellicht naar Frankfurt wat langer onderweg, maar de totale reistijd beperk je weer met de vluchtduur! De rechtstreekse vluchten worden doorgaans uitgevoerd door een Duitse luchtvaartmaatschappij (denk aan Condor of Lufthansa). Terwijl vanaf Amsterdam de vluchten met overstap ook veelal worden uitgevoerd door Amerikaanse airlines als Delta of United. Na de overstap in Amerika vlieg je nog weleens verder met bijvoorbeeld Alaska Airlines. Heb je eerst een vlucht naar Reykjavik? Dan wordt de vlucht doorgaans uitgevoerd door Icelandair.

Ontdek het ruige landschap van Alaska of bezoek deze Staat per cruiseschip: De noordelijkste en tevens de grootste staat van de Verenigde Staten is Alaska. Dit gebied staat vooral bekend om de uitzonderlijk mooie en ongerepte natuur. Er komen in Alaska nog veel beren, elanden, walvissen en wolven voor. Voor de avontuurlijke reiziger staat Alaska vaak hoog op het lijstje. De hoofdstad van de staat is Juneau, maar de grootste stad is Anchorage met meer dan 250.000 inwoners. De hoofdstad van Alaska, Juneau, is één van de meest afgelegen hoofdsteden ter wereld. Juneau is alleen te bereiken per vliegtuig of per (cruise)schip. Alaska wordt jaarlijks door vele cruiseschepen aangedaan en het is werkelijk een van de mooiste routes ter wereld. Onderweg kun je walvissen, zeeleeuwen en adelaars spotten. De eerste haven die door veel schepen wordt aangedaan is die van Ketchikan in het uiterste zuidwesten van de staat. Ook Sitka En Juneau zijn relatief zuidelijk gelegen en slecht of niet bereikbaar via de weg. Avonturiers bezoeken graag het Denali National Park, waar de hoogste berg van Noord-Amerika (Mount Mc Kinley) te beklimmen valt. Dit nationale park ligt praktisch tussen de luchthavens van de steden Anchorage en Fairbanks in. Bezoek zeker eens met een boottocht of cruise de Kenai fjorden en ga zalm- en forelvissen op de Kenai River. De eilandengroep, de Aleoeten, liggen voor de westkust van Alaska en vormen een vulkanisch actieve regio. Vanuit de meest westelijke haven, Dutch Harbor, vertrekken jaarlijks vele 'King Crab' vissersboten. Laat je verrassen door avontuurlijk Alaska, maar ga altijd goed voorbereid op reis!

Goedkoop naar Alaska vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Alaska? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Alaska te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Alaska? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Alaska vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Alaska kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Alaska vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Alaska boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Alaska in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Alaska Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Alaska 

Hoe lang is het vliegen naar Alaska? De vluchtduur is zo'n 10 uur per rechtstreekse vlucht (indien mogelijk). Vluchten met een overstap hebben al snel een totale reisduur van zo'n 14 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Alaska

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Alaska aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Alaska zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024