Vliegen naar Alaska

De meeste en goedkoopste aanbiedingen voor vliegtickets Alaska zijn doorgaans te vinden voor de grootste stad van deze staat: Anchorage. Als je naar Alaska wilt vliegen vanaf Amsterdam moet je rekenen op minimaal 1 tussenstop / overstap. Doorgaans moet je overstappen in Reykjavik, Seattle, Minneapolis, Vancouver of Portland. De hoofdstad van Alaska, Juneau, is één van de meest afgelegen hoofdsteden ter wereld.

Goedkope vliegtickets Alaska: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Anchorage
Vliegtickets Alaska: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Juneau

Goedkoop naar Alaska vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Alaska vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Alaska te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Alaska? Geef je op voor de Alaska Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Alaska vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Alaska kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Alaska in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Alaska boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Alaska in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Alaska als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Alaska

Hoe lang is het vliegen naar Alaska? De vluchtduur is zo'n 10 uur per rechtstreekse vlucht (indien mogelijk). Vluchten met een overstap hebben al snel een totale reisduur van zo'n 14 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Alaska

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Alaska o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Alaska met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Alaska. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Alaska zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017