Vliegen naar Honolulu

Opzoek naar de op zijn minst betaalbare vliegtickets Honolulu Hawaii? VliegenNaar vergelijkt alle beschikbare vluchten naar Honolulu om in een oogopslag de goedkoopste Honolulu tickets te kunnen uitlichten. Vindt hieronder de voordeligste vliegreizen naar de hoofdstad van de eilanden groep Hawaii van dit moment!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 842,-

United Airlines

aanbevolen v.a. € 843,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 866,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Honolulu voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Honolulu

Kaart Honolulu

Lees meer over Honolulu

...

Honolulu is de zonnige hoofdstad van Hawaï en ligt op het eiland Oahu. Op vijf kilometer van het stadscentrum van Honolulu ligt het beroemde prachtige strand Wakkiki beach.

Waarom zoeken naar goedkope vliegtickets Honolulu? 
Er is meer dan genoeg te beleven bij Wakikki beach, zo kan je daar goed shoppen bij de beste winkels van Hawaï en is uitgaan in Honolulu ook een echt feestje.

Hoe kan ik goedkoop vliegen naar Hawaï?
Honolulu is natuurlijk geen goedkope bestemming om naartoe te reizen, het is erg ver weg en vanaf Nederland met een beperkt aantal luchtvaartmaatschappijen te bereiken. Veruit de gemakkelijkste en snelste manier om voordelige vluchten naar Honolulu te bemachtigen is via de gratis Flight-Alert dienst. Zo maak jij ook kans op alle mooie Hawaï aanbiedingen!


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Honolulu Airport op Vliegveldinfo.nl.

 


Boek daarom snel uw goedkope vliegtickets Hawaï!!Goedkoop naar Honolulu vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Honolulu? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Honolulu te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Honolulu? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Honolulu vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Honolulu kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Honolulu vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Honolulu boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Honolulu in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Honolulu Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is de vliegtijd Honolulu?  

Hoe lang is het vliegen naar Honolulu? De vluchtduur Honolulu vanaf Amsterdam op de snelst mogelijke verbinding beslaat tenminste ruim 19 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Honolulu

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
United Airlines
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Honolulu aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Honolulu met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Honolulu zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024