Vliegen naar Honolulu

Honolulu is de zonnige hoofdstad van Hawaï en ligt op het eiland Oahu. Op vijf kilometer van het stadscentrum van Honolulu ligt het beroemde prachtige strand Wakkiki...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Honolulu voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Honolulu vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Honolulu vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Honolulu te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Honolulu? Geef je op voor de Honolulu Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Honolulu vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Honolulu kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Honolulu in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Honolulu boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Honolulu in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Honolulu als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Honolulu

Hoe lang is het vliegen naar Hawaï? De vluchtduur Honolulu vanaf Amsterdam op de snelst mogelijke verbinding beslaat tenminste ruim 19 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Honolulu

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC Fly + Drive
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Honolulu o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Honolulu met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Honolulu. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Honolulu zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017