Vliegen naar Cleveland

In de Amerikaanse staat Ohio ligt Cleveland, een van de grootste steden van de Verenigde Staten. Sport leeft erg in deze stad en dat is ook wel te zien, want er is hier o.a. een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cleveland voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Cleveland vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cleveland vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cleveland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cleveland? Geef je op voor de Cleveland Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cleveland vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Cleveland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Cleveland in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cleveland boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cleveland in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Cleveland als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Cleveland

Hoe lang is het vliegen naar Cleveland? De vluchtduur is tussen de 11 en 16 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Cleveland

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Cleveland o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cleveland met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Cleveland. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cleveland zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017