Vliegen naar Cleveland

In de Amerikaanse staat Ohio ligt Cleveland, een van de grootste steden van de Verenigde Staten. Sport leeft erg in deze stad en dat is ook wel te zien, want er is hier o.a. een...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 652,-

KLM

aanbevolen v.a. € 868,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 448,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cleveland voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Cleveland

Kaart Cleveland

Lees meer over Cleveland

... groot basketbal-, honkbal- en American footballstadion.

Rock and Roll Hall of Fame Museum Cleveland
Een belangrijk toeristische trekpleister van Cleveland is de Rock and Roll Hall of Fame. Ook het Cleveland Museum of Art is een aanrader om te bezoeken.

Beste reistijd Cleveland
De zomers zijn heerlijk warm in Cleveland, de temperatuur ligt overdag dan rond de 28 graden celsius. In de winter ligt er echter vaak een pak sneeuw, overdag komt het kwik net boven het vriespunt uit, maar in de nacht is het gemiddeld zo'n -6 graden celsius.

Luchthaven Cleveland
Cleveland Hopkins International Airport ligt 14 kilometer ten zuidwesten van het centrum van de stad. Vanaf het vliegveld gaat de tram richting de stad, neem hiervoor de rode lijn. Kom je in de nacht aan? Dan rijdt er de nachtbus nr. 75.

Directe vlucht Cleveland
Vanaf Amsterdam gaan er geen directe vluchten naar Cleveland, maar maak je meestal een overstap in Washington, Philadelphia, Atlanta, Detroit of Minneapolis.

Goedkoop naar Cleveland vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cleveland vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cleveland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cleveland? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cleveland vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Cleveland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Cleveland in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cleveland boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cleveland in 2021 / 2022? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Cleveland Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Cleveland  

Hoe lang is het vliegen naar Cleveland? De vluchtduur is tussen de 11 en 16 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 356 ,-
New York
€ 23 ,-
Wenen
€ 505 ,-
Sint Maarten

Bijkomende kosten bij vluchten Cleveland

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cleveland aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cleveland met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cleveland zijn het laatste gecheckt op 04-11-2020