Vliegen naar Cleveland

In de Amerikaanse staat Ohio ligt Cleveland, een van de grootste steden van de Verenigde Staten. Sport leeft erg in deze stad en dat is ook wel te zien, want er is hier o.a. een...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 990,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,051,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cleveland voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Cleveland

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Cleveland

Kaart Cleveland

Lees meer over Cleveland

... groot basketbal-, honkbal- en American footballstadion.

Rock and Roll Hall of Fame Museum Cleveland
Een belangrijk toeristische trekpleister van Cleveland is de Rock and Roll Hall of Fame. Ook het Cleveland Museum of Art is een aanrader om te bezoeken.

Beste reistijd Cleveland
De zomers zijn heerlijk warm in Cleveland, de temperatuur ligt overdag dan rond de 28 graden celsius. In de winter ligt er echter vaak een pak sneeuw, overdag komt het kwik net boven het vriespunt uit, maar in de nacht is het gemiddeld zo'n -6 graden celsius.

Luchthaven Cleveland
Cleveland Hopkins International Airport ligt 14 kilometer ten zuidwesten van het centrum van de stad. Vanaf het vliegveld gaat de tram richting de stad, neem hiervoor de rode lijn. Kom je in de nacht aan? Dan rijdt er de nachtbus nr. 75.

Directe vlucht Cleveland
Vanaf Amsterdam gaan er geen directe vluchten naar Cleveland, maar maak je meestal een overstap in Washington, Philadelphia, Atlanta, Detroit of Minneapolis.

Goedkoop naar Cleveland vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Cleveland? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Cleveland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cleveland? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cleveland vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Cleveland deals. Tip: voor een last minute Cleveland vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Cleveland Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Cleveland  

Hoe lang is het vliegen naar Cleveland? De vluchtduur is tussen de 11 en 16 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Cleveland

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cleveland aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cleveland zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024