Vliegen naar Boston

Goedkoop vliegen naar Boston vanaf Amsterdam of kan je toch beter de vluchtroute Düsseldorf - Boston pakken voor betaalbare tickets? Vliegennaar.nl vergelijkt en toont de Boston aanbiedingen van vele online reisbureaus en vliegmaatschappijen om jou zo goed mogelijk vluchtadvies te kunnen geven!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 285,-

KLM

aanbevolen v.a. € 533,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Boston voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Boston

Kaart Boston

Lees meer over Boston

...

Luchthaven Boston
De luchthaven van Boston, Logan International Airport, ligt iets meer dan 5 km uit de stad. De lokale bussen van de MBTA brengen je voor een prikkie van het vliegveld naar het centrum.

Goedkope vluchten Amsterdam Boston: KLM of ...
Kan je tegen aantrekkelijke prijzen naar Boston vliegen met KLM? Jazeker! Al zijn de tickets niet altijd de allergunstigste, er zijn het hele jaar door voordelige directe vluchten te boeken bij Nederlandse bekendste luchtvaartmaatschappij. Maar .. niet alleen met KLM maar ook andere luchtvaartmaatschappijen bieden, al dan niet rechtstreekse of directe, vluchten vanaf Amsterdam naar deze prachtige "All American"stad aan. Vaak zijn er ook goedkopere vluchten met een tussenstop of vanaf een andere vertrekluchthaven. Check hier bijvoorbeeld de beste Boston deals van SAS en TAP.

Over Boston
Boston is gelegen in het noordoosten van de Verenigde Staten ligt aan de Atlantische Oceaan en heeft een belangrijke zeehaven. Hemelsbreed ligt Boston op 300 km afstand van New York. 

Als ik denk aan Boston, dan denk ik aan een oude, indrukwekkende stad met prachtige oude gebouwen, rustgevende parken en grote universiteiten. Met ruim 650.000 inwoners is Boston niet alleen de hoofdstad, maar ook de grootste stad van de Amerikaanse staat Massachusetts. Het is één van de oudste en ook rijkste steden van de Verenigde Staten en het heeft een belangrijke zeehaven. Doordat de stad niet echt heel uitgestrekt is, is het een lekkere stad om te voet te ontdekken. Als de afstand je te groot wordt, ga je gewoon met de metro. Die brengt je praktisch overal naartoe.

De Puriteinse kolonisten hebben Boston al in 1630 gesticht. Zij gaven de naam Boston aan hun nieuwe vestiging, genoemd naar de gelijknamige stad in Engeland waar een aantal van deze kolonisten vandaan kwamen

Het klimaat en de beste reistijd om Boston te bezoeken?
Het klimaat van Boston is een warm landklimaat. Ze hebben warme tot soms zelfs hete zomers. Van mei tot en met september zijn de gemiddelde dagtemperaturen het hoogst. De winters zijn koel. Van december tot en met maart is het het koudst in Boston. Met name gedurende de nacht kan het dan tot strenge vorst komen. Er zijn niet echt droge of natte periodes. De neerslag is vrij gelijkmatig verdeeld over het jaar.

Hoewel Boston ieder seizoen wel iets te bieden heeft is de beste periode om Boston te bezoeken in de zomer. Het landklimaat zorgt voor relatief warme zomers en vaak relatief koude winters (al heeft de Atlantische oceaan ook nog een gematigd effect).

Bezienswaardigheden
In Boston kom je werkelijk ogen te kort, zoveel is er te zien. Hieronder doen wij een greep voor je uit het grote aantal bezienswaardigheden:

- Boston is een stad met een rijke geschiedenis. Hier is nog heel veel van terug te vinden. Aan het Freedom Trail ligt veel van deze koloniale geschiedenis. Ben je hier benieuwd naar, dan hoef je alleen maar de dikke rode lijn te volgen die door de stad loopt. De lijn begint in het park de ‘Boston Common’, dat in het centrum van de stad ligt. Deze lijn leidt je langs alle belangrijke historische plaatsen van de stad.

- Als je het John F. Kennedy Presidential Museum bezoekt, doe je een stap terug in de tijd. Dit museum biedt je de gelegenheid om uitgebreid kennis te maken met JFK. De toer begint met een film over JFK die hij zelf aankondigt. Je krijgt tijdens deze bijzondere rondleiding van alles te horen en te zien over zijn jeugd, zijn opleiding, zijn tijd in het leger, tot aan zijn politieke carrière en zijn tragische einde. Een aanrader!

-  In en rond het water van het New England Aquarium bevinden zich meer dan 30.000 vissen en waterdieren. Meteen na binnenkomst word je verrast door de zeehonden, die hun verblijf lekker in de buitenlucht hebben. Vervolgens kom je langs de pinguïns en daarna arriveer je bij het absolute hoogtepunt van het aquarium: een transparante tank van ongeveer 4 verdiepingen hoog met maar liefst 700.000 liter water er in. In de tank is een koraalrif nagebouwd en er zwemmen allerlei soorten waterzoogdieren en vissen in. Om alles goed te kunnen bekijken, loopt er een spiraalvormige trap omheen. Als je geluk hebt, kan je ook de duikers zien die de dieren voeren. Nog een leuke attractie voor wie durft, zijn de zogenaamde ‘Touch Tanks’ waarin je de dieren ook aan mag raken. In ondiepe bassins zitten krabben, zeesterren en zelfs haaien. Dit razend populaire aquarium is een bezoekje meer dan waart. Zorg wel dat je er op tijd bent, want het kan er erg druk zijn.

- Om na uren door het New England Aquarium te slenteren lekker te kunnen relaxen, is het misschien een idee om een bezoek aan de nabijgelegen IMAX bioscoop te brengen of om er op uit te trekken met een boot om walvissen op zee in het wild te spotten.

- Voor een uitzicht over heel Boston, moet je op de Skywalk Observatory zijn. Hier heb je een fantastisch uitzicht over geheel Boston en zelfs tot ver daarbuiten. Op heldere dagen kan je zelfs de stranden van Cape Cod zien die op zeker 100 kilometer afstand liggen. De Skywalk bevindt zich op het dak van de Prudential Tower, op de 50ste verdieping. Er staan daar ook schermen waarop interactieve films te zien zijn over de geschiedenis van Boston. Je kunt het observatorium  dagelijks bezoeken van 10.00 tot 22.00 uur.

- Tot slot is het een aanrader om in Boston de sfeer te proeven die tijdens een sportwedstrijd in het stadion hangt. Sport staat hier hoog in het vaandel en er speelt hier o.a. een eredivisie honkbalclub, basketbalclub en een American footballclub.

- Tip: Als je van plan bent om lekker veel uitstapjes te gaan maken in Boston, koop dan een zogenaamde ‘Go Boston Card’. Je krijgt dan op heel veel musea en attracties kortingen en je hoeft vaak niet in de rij te staan voor de entree.

Goedkoop naar Boston vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Boston? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Boston te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Boston? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Boston vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Boston kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Boston vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Boston boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Boston in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Boston Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Boston  

Hoe lang is het vliegen naar Boston? Er gaan directe vluchten vanaf Amsterdam Schiphol naar Boston, de vluchtduur bedraagt dan circa 8 a 8,5 uur. De vliegtijd Amsterdam Boston van de rechtstreekse KLM Boston vluchten is bijvoorbeeld 8 uur 20 minuten (volgens schema).

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Boston

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
United Airlines
- *
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
TUI.nl
- *
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Boston aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Boston zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024