Vliegen naar Hawaï

De eilandengroep van Hawaï is een van de 50 staten van Amerika. Het ligt zo'n 4000 km ten zuidwesten van het vasteland van de Verenigde Staten. De hoofdstad van Hawaï ligt op het eiland Oahu, genaamd Honolulu. Deze stad heeft inmiddels meer dan 300.000 inwoners en is bekend van het populaire strand Waikiki Beach. Voor een vakantie op Hawaii heb je de keuze uit een bezoek aan 19 eilanden. Hiervan zijn 8 eilanden populair om te bezoeken.

Goedkope vliegtickets Hawaï: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Honolulu
Vliegtickets Hawaï: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kahului

Goedkoop naar Hawaï vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Hawaï vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Hawaï te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Hawaï? Geef je op voor de Hawaï Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Hawaï vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Hawaï kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Hawaï in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Hawaï boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Hawaï in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Hawaï als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Hawaï

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC Fly + Drive
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Hawaï o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Hawaï met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Hawaï. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Hawaï zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017