Vliegen naar Hawaï

De eilandengroep van Hawaï is een van de 50 staten van Amerika. Het ligt zo'n 4000 km ten zuidwesten van het vasteland van de Verenigde Staten. De hoofdstad van Hawaï ligt op het eiland Oahu, genaamd Honolulu. Deze stad heeft inmiddels meer dan 300.000 inwoners en is bekend van het populaire strand Waikiki Beach. Voor een vakantie op Hawaii heb je de keuze uit een bezoek aan 19 eilanden. Hiervan zijn 8 eilanden populair om te bezoeken.

Goedkope vliegtickets Hawaï : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Honolulu
bestemming Honolulu

De hoofdstad van Hawaii is Honolulu. Deze stad ligt op het eiland Oahu en is bekend van het bekende Waikiki Beach. Er gaan geen rechtstreekse vluchten naar Honolulu vanwege de lange route en daardoor bedraagt de reisduur circa 16 uur. Afhankelijk van de zomer/wintertijd is het 11 à 12 uur uur vroeger in Hawaii.

Vliegtickets Hawaï : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kahului
bestemming Kahului

Kahului ligt op het eiland Maui, het één na grootste eiland van Hawaii. Het is een populaire bestemming voor windsurfers. De verbinding tussen de luchthaven van Kahului en Honolulu is een van de drukste van de Verenigde Staten. De vluchtduur van Schiphol naar Kahului bedraagt iets meer dan 17 uur.

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Hawaï

Het grootste eiland van de archipel, Big Island Hawaï, is ook het geografisch jongste eiland. De omgeving is ruig, met zwarte lavasstranden, watervallen en vulkanen. Op het eiland Oahu vind je de meeste bezienswaardigheden, o.a. het memorial park van Pearl Harbor. Ook kun je uitstekend leren surfen op Waikiki beach. Maui is vooral bekend om de mogelijkheden voor whale watching en prachtige hagelwitte stranden. Door velen is Maui het meest magische eiland van de Hawaiiaanse archipel.

Vliegtickets Hawaii

Er gaan geen directe vluchten van Amsterdam Schiphol naar Hawaï, omdat de afstand te groot is om in één keer naartoe te vliegen. De kortste vluchten zijn te vinden met één overstap op Los Angeles. Dit zijn niet altijd de goedkoopste vluchten. Vergelijk ook eens een vertrek vanaf Brussel.

Goedkoop naar Hawaï vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Hawaï vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Hawaï te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Hawaï? Geef je op voor de Hawaï Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Hawaï vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Hawaï kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Hawaï in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Hawaï boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Hawaï in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Hawaï Deals als 1e ontvangen?


Bijkomende kosten bij vluchten Hawaï

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Hawaï o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Hawaï met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Hawaï. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Hawaï zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares