Vliegen naar Hawaii

De beste deals voor tickets Hawaii? Check de Hawaii aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Hawaii : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Honolulu
bestemming Honolulu

De hoofdstad van Hawaii is Honolulu. Deze stad ligt op het eiland Oahu en is bekend van het bekende Waikiki Beach. Er gaan geen rechtstreekse vluchten naar Honolulu vanwege de lange route en daardoor bedraagt de reisduur circa 16 uur. Afhankelijk van de zomer/wintertijd is het 11 à 12 uur uur vroeger in Hawaii.

Vliegtickets Hawaii : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kahului
bestemming Kahului

Kahului ligt op het eiland Maui, het één na grootste eiland van Hawaii. Het is een populaire bestemming voor windsurfers. De verbinding tussen de luchthaven van Kahului en Honolulu is een van de drukste van de Verenigde Staten. De vluchtduur van Schiphol naar Kahului bedraagt iets meer dan 17 uur.

Luchthavens in Hawaii

Kaart Hawaii

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Hawaii

Het grootste eiland van de archipel, Big Island Hawaï, is ook het geografisch jongste eiland. De omgeving is ruig, met zwarte lavasstranden, watervallen en vulkanen. Op het eiland Oahu vind je de meeste bezienswaardigheden, o.a. het memorial park van Pearl Harbor. Ook kun je uitstekend leren surfen op Waikiki beach. Maui is vooral bekend om de mogelijkheden voor whale watching en prachtige hagelwitte stranden. Door velen is Maui het meest magische eiland van de Hawaiiaanse archipel.

Vliegtickets Hawaii

Er gaan geen directe vluchten van Amsterdam Schiphol naar Hawaï, omdat de afstand te groot is om in één keer naartoe te vliegen. De kortste vluchten zijn te vinden met één overstap op Los Angeles. Dit zijn niet altijd de goedkoopste vluchten. Vergelijk ook eens een vertrek vanaf Brussel.

Goedkoop naar Hawaii vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Hawaii? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Hawaii te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Hawaii? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Hawaii vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Hawaii deals. Tip: voor een last minute Hawaii vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Hawaii Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Hawaii? 

Hoe lang is de vliegtijd naar Hawaii? Reken met een minimale vluchtduur van 19 uur voor een vlucht Hawaii vanaf Schiphol (inclusief stop).

Bijkomende kosten bij vluchten Hawaii

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
United Airlines
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Hawaii aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Hawaii zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024