Vliegen naar Hawaii

De beste deals voor tickets Hawaii? Check de Hawaii aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Hawaii : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Honolulu
bestemming Honolulu

De hoofdstad van Hawaii is Honolulu. Deze stad ligt op het eiland Oahu en is bekend van het bekende Waikiki Beach. Er gaan geen rechtstreekse vluchten naar Honolulu vanwege de lange route en daardoor bedraagt de reisduur circa 16 uur. Afhankelijk van de zomer/wintertijd is het 11 à 12 uur uur vroeger in Hawaii.

Vliegtickets Hawaii : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kahului
bestemming Kahului

Kahului ligt op het eiland Maui, het één na grootste eiland van Hawaii. Het is een populaire bestemming voor windsurfers. De verbinding tussen de luchthaven van Kahului en Honolulu is een van de drukste van de Verenigde Staten. De vluchtduur van Schiphol naar Kahului bedraagt iets meer dan 17 uur.

Luchthavens in Hawaii

Kaart Hawaii

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Hawaii

Het grootste eiland van de archipel, Big Island Hawaï, is ook het geografisch jongste eiland. De omgeving is ruig, met zwarte lavasstranden, watervallen en vulkanen. Op het eiland Oahu vind je de meeste bezienswaardigheden, o.a. het memorial park van Pearl Harbor. Ook kun je uitstekend leren surfen op Waikiki beach. Maui is vooral bekend om de mogelijkheden voor whale watching en prachtige hagelwitte stranden. Door velen is Maui het meest magische eiland van de Hawaiiaanse archipel.

Vliegtickets Hawaii

Er gaan geen directe vluchten van Amsterdam Schiphol naar Hawaï, omdat de afstand te groot is om in één keer naartoe te vliegen. De kortste vluchten zijn te vinden met één overstap op Los Angeles. Dit zijn niet altijd de goedkoopste vluchten. Vergelijk ook eens een vertrek vanaf Brussel.

Goedkoop naar Hawaii vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Hawaii? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Hawaii te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Hawaii? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Hawaii vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Hawaii kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Hawaii vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Hawaii boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Hawaii in 2023? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Hawaii Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Hawaii? 

Hoe lang is de vliegtijd naar Hawaii? Reken met een minimale vluchtduur van 19 uur voor een vlucht Hawaii vanaf Schiphol (inclusief stop).

Bijkomende kosten bij vluchten Hawaii

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
United Airlines
- *
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Air France
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Hawaii aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Hawaii met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Hawaii zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023