Vliegen naar Los Angeles

Los Angeles of The City of Angels genoemd, ligt aan de westkust van de Verenigde Staten van Amerika. LA is de grootste stad van Californië en de op een na grootste van de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Los Angeles voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Los Angeles vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Los Angeles vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Los Angeles te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Los Angeles? Geef je op voor de Los Angeles Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Los Angeles vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Los Angeles kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Los Angeles in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Los Angeles boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Los Angeles in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Los Angeles als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Los Angeles

Hoe lang is het vliegen naar Los Angeles? De vluchtduur Los Angeles is 11 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Los Angeles

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WOW Air
 € 25,- -  € 39,-
WTC Fly + Drive
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
American Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Los Angeles o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Los Angeles met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Los Angeles. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Los Angeles zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017