Vliegen naar San Francisco

Goedkoop vliegen naar San Francisco? Hier tref je een praktisch overzicht van de belangrijkste, goedkoopste en beste aanbieders en luchtvaartmaatschappijen voor San Francisco.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 463,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 504,-

KLM

aanbevolen v.a. € 600,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets San Francisco voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij San Francisco

Kaart San Francisco

Lees meer over San Francisco

...

Vliegveld San Francisco
Je hebt voor een vliegticket San Francisco de keuze uit vluchten naar twee verschillende luchthavens. San Francisco International airport (SFO) of vliegen naar het vliegveld Oakland (OAK) dat op nog geen 20 kilometer van San  Francisco ligt.

Zie voor alle nabije gelegen alternatieven het kaartje op deze pagina. Je kunt ook voor meer informatie over San Francisco Airport kijken op Vliegveldinfo.nl,

Vliegen naar San Francisco duur?
Als je een flight alert aanmaakt voor deze stad dan zie je dat de acties van tickets San Francisco tegenwoordig heel aantrekkelijk zijn. Er zit regelmatig een retour San Francisco onder de 500,- euro en een hele enkele keer zelfs onder de 400,- euro bij. Maar dit gaat natuurlijk altijd maar om enkele stoelen en dit soort super deals zijn ook altijd maar voor een beperkt aantal data beschikbaar. Wil je weten wanneer je echt voor die spotprijzen naar San Francisco kunt vliegen? Check dan dagelijks de goedkoopste reisdata op deze pagina. We updaten ze elke dag!

Directe vlucht San Francisco?
Voor een rechtstreekse vlucht San Francisco vanaf Amsterdam kan je o.a. bij KLM terecht. In de praktijk vlieg je dan overigens meestal met Delta, een Amerikaanse maatschappij die qua luxe en comfort vergelijkbaar is met onze nationale trots. Tip comfort class vliegen naar San Francisco is nu ook bij KLM mogelijk voor een kleine toeslag en dat is wel heel prettige op zo'n lange vlucht! Helaas is TUI, voormalig Arkefly, weer gestopt met haar service op de route Amsterdam - San Francisco.

Nieuw: dagelijks rechtstreekse vlucht San Francisco
Maar per einde maart 2019 start er wel weer een mooie nieuwe aanwinst voor de route Amsterdam - San Francisco. United Airlines start dan met een dagelijkse non-stop vlucht. Het vliegtuig dat ze inzetten voor de vluchten naar San Francisco is de comfortabele Boeing 787-9 Dreamliner. Een extra selling point voor United omdat passagiers bewezen minder last van jetlag hebben in dit toestel! 

Reis San Francisco, stad van vooruitgang
San Francisco is een stad aan de westkust van de Verenigde Staten en stond in de jaren ‘60 al bekend als de hippiehoofdstad van de wereld. Tegenwoordig vinden homoseksuelen San Francisco een paradijs, vanwege de tolerantie en de vrijheid.

Vierde stad
San Francisco is als agglomeratie de 4e stad van de Verenigde Staten met opgeslokte steden als Oakland, San Jose en Berkeley. 

Vakantie San Francisco, Wat zijn de bezienswaardigheden?
San Francisco kent vele uitgaansgelegenheden. Zo is er een legio aan bars, restaurants, nightclubs, lounges en entertainment. Maar de stad kent ook enkele absolute hotspots. Neem de boot naar het gevangenis-eiland met de wereld beroemde gevangenis Alcatraz en bezoek de befaamde Golden Gate Bridge. Een erg leuk gedeelte van San Francisco is het enorme Chinatown, hier waant u zich echt even in Azië, u kunt hier overigens ook heerlijk eten! Dit is ook niet verwonderlijk, in San Francisco is 30% van de bevolking Aziatisch.

Goedkoop naar San Francisco vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets San Francisco? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets San Francisco te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar San Francisco? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe San Francisco vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar San Francisco kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute San Francisco vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje San Francisco boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht San Francisco in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste San Francisco Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd San Francisco  

Hoe lang is het vliegen naar San Francisco? De vluchtduur San Francisco vanaf Amsterdam op een rechtstreekse vlucht is doorgaans 11,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 72 ,-
Las Palmas, Gran Canaria
€ 120 ,-
Marrakech
€ 459 ,-
Punta Cana

Bijkomende kosten bij vluchten San Francisco

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
United Airlines
- *
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket San Francisco aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis San Francisco met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets San Francisco zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023