Vliegen naar San Francisco

Goedkoop vliegen naar San Francisco vanuit Nederland? Op deze pagina tref je een geweldig overzicht van de belangrijkste, goedkoopste en beste reisaanbieders en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets San Francisco voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar San Francisco vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets San Francisco vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets San Francisco te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar San Francisco? Geef je op voor de San Francisco Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe San Francisco vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar San Francisco kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights San Francisco in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje San Francisco boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht San Francisco in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
San Francisco als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd San Francisco

Hoe lang is het vliegen naar San Francisco? De vluchtduur San Francisco vanaf Amsterdam op een rechtstreekse vlucht is doorgaans 11,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten San Francisco

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Scandinavian Airlines
 € 25,- -  € 39,-
WTC.nl
 € 39,-
WOW Air
 € 25,- -  € 39,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket San Francisco o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis San Francisco met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar San Francisco. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets San Francisco zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017