Vliegen naar Columbus

Het centraal gelegen Columbus is de hoofdstad en grootste stad van De Noord Amerikaanse staat Ohio, als agglomeratie heeft de metropool meer dan 2,5 miljoen inwoners De stad is...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 862,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Columbus voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Columbus

Kaart Columbus

Lees meer over Columbus

... vernoemd naar de ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus.

Beste reistijd Columbus, wanneer op reis?
In juli en augustus is het hoogzomer in Columbus en wordt het gemiddeld 29 graden overdag. In de nacht koelt het af naar een aangename 18 graden celsius. In de winter kent Columbus een heel ander beeld, dan komt het kwik overdag een paar graden boven het vriespunt uit, en zakt hij in de nacht daar (ver) onder. Van december tot en met maart moet je dan ook rekening houden met sneeuwval.

Vliegveld Columbus
Op een steenworp afstand van de stad ligt de luchthaven Port Columbus International Airport. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar dit vliegveld. Toch is het goed bereikbaar door middel van een overstap in Philadelphia, Atlanta of Detroit.


Ontdek Columbus Ohio!
Echt Hollands in Amerika? Huur een fiets en ontdekt de stad op deze manier. Doordat Columbus een redelijk vlakke stad is, is het geschikt om per fiets te ontdekken. Verder de omgeving ontdekken? Dan is het toch handig om een auto te huren. Dit kan gemakkelijk op het vliegveld.

Goedkoop naar Columbus vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Columbus? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Columbus te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Columbus? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Columbus vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Columbus kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Columbus vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Columbus boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Columbus in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Columbus Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Columbus  

Hoe lang is het vliegen naar Columbus? De vliegtijd naar Columbus bedraagt ongeveer 11 uur. Dit is inclusief een tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 589 ,-
Sydney
€ 54 ,-
Warschau
€ 76 ,-
Berlijn

Bijkomende kosten bij vluchten Columbus

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Columbus aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Columbus met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Columbus zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023