Vliegen naar Columbus

Het centraal gelegen Columbus is de hoofdstad en grootste stad van De Noord Amerikaanse staat Ohio, als agglomeratie heeft de metropool meer dan 2,5 miljoen inwoners De stad is...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Columbus voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Columbus vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Columbus vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Columbus te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Columbus? Geef je op voor de Columbus Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Columbus vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Columbus kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Columbus in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Columbus boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Columbus in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Columbus als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Columbus

Hoe lang is het vliegen naar Columbus? De vliegtijd naar Columbus bedraagt ongeveer 11 uur. Dit is inclusief een tussenstop van 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Columbus

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Columbus o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Columbus met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Columbus. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Columbus zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017