Vliegen naar Portland Oregon

Directe vlucht Portland, Oregon? Vanaf Amsterdam Schiphol Airport zijn er rechtstreekse  KLM vluchten naar Portland. De vliegtickets vanaf Amsterdam met onze nationale trots...   

> lees meer
VliegWinkel.nl

aanbevolen v.a. € 753,-

Tix

aanbevolen v.a. € 543,-

American Airlines

aanbevolen v.a. € 543,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Portland Oregon voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Portland Oregon

Kaart Portland Oregon

Lees meer over Portland Oregon

... - die als enige non-stop vliegt - zijn dan ook echter meestal wat aan de prijs. KLM Portland tickets met korting boeken? Dat kan als je een iets langere reistijd voor lief neemt en opstapt in het vliegtuig in Antwerpen, Brussel of Dusseldorf! 


Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen verder nog naar Portland?
Ook Delta, American Airlines en ook Icelandair hebben regelmatig leuke vliegtuigtickets Portland aanbiedingen. Deze deals spot je het makkelijkste via grote online reisbureaus zoals Tix of Vliegwinkel op deze pagina. 

Over Portland
Het in het noordwesten van Amerika gelegen Portland is de grootste stad van de Amerikaanse staat Oregon. De stad staat bekend als hip, liberaal en als een culinair walhalla. Een van de belangrijkste attracties van de plaats is de Berry Botanic Garden, een prachtige Botanische tuin. Behalve de tuin is ook de rest van de stad prachtig groen en heuvelachtig, zo stond het in de Top 25 schoonste en meest groene steden van de wereld.

Vakantie Portland Oregon
Wanneer je in Portland rondloopt zul je je af en toe verbazen over de prachtige natuur waarin Portland gelegen is. De vulkaan Mount Saint Helen is vanaf verschillende punten vanuit de stad te zien en ook de Rocky Mountains zijn niet ver weg. Tip: op het terrein van de campus van de universiteit van Portland is iedere zaterdag een erg gezellige markt!

Beste reistijd Portland
Portland heeft een vrij koel klimaat, alhoewel de temperatuur in juli en augustus overdag toch nog naar de 27 graden stijgt. In deze maanden is het ook het droogst. In januari is het het koelst en wordt het gemiddeld zo'n 8 graden Celsius overdag en een graad of 2 in de nacht. De voordeligste periode om naar Portland te vliegen is in het voorjaar en vroege najaar. Kies voor mei, maar ook april, juni of september voor de echte cheap tickets Portland deals. Overigens is dit ook qua klimaat een mooie periode om naar Oregon te reizen dus wat dat betreft sla je twee vliegen in 1 klap.

Vliegveld Portland 
Port of Portland International Airport (PDX) is de luchthaven van Portland en deze ligt op maar een kleine afstand van het centrum van de stad. 

Goedkoop naar Portland Oregon vliegen? 4 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Portland Oregon? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Portland Oregon vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Portland Oregon kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Portland Oregon vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Portland Oregon boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Portland Oregon in 2021 / 2022? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Portland Oregon Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Portland Oregon  

Hoe lang is het vliegen naar Portland Oregon? De vluchtduur Portland Oregon is circa 10 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 6 ,-
Lissabon
€ 5 ,-
Milaan
€ 20 ,-
Rome

Bijkomende kosten bij vluchten Portland Oregon

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
United Airlines
- *
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
TUI Fly & Drive
 € 15,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Connections
 € 19,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Portland Oregon aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Portland Oregon met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Portland Oregon zijn het laatste gecheckt op 04-11-2020