Vliegen naar Portland Oregon

Het in het noordwesten van Amerika gelegen Portland is de grootste stad van de Amerikaanse staat Oregon. De stad staat bekend als hip, liberaal en als een culinair walhalla. Een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Portland Oregon voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Portland Oregon vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Portland Oregon vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Portland Oregon te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Portland Oregon? Geef je op voor de Portland Oregon Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Portland Oregon vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Portland Oregon kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Portland Oregon in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Portland Oregon boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Portland Oregon in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Portland Oregon als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Portland Oregon

Hoe lang is het vliegen naar Portland Oregon? De vluchtduur Portland Oregon is circa 10 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Portland Oregon

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Scandinavian Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Portland Oregon o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Portland Oregon met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Portland Oregon. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Portland Oregon zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017