Vliegen naar Nashville

Directe vlucht Amsterdam - Nashville? KLM heeft maar liefst minimaal 12 vluchten naar Nashville per dag in de aanbieding. Een rechtstreekse vlucht Nashville vanaf Amsterdam is er...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 567,-

KLM

aanbevolen v.a. € 853,-

American Airlines

aanbevolen v.a. € 1,064,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Nashville voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Nashville

Kaart Nashville

Lees meer over Nashville

... echter helaas niet. Ook niet bij Delta of 1 van e andere luchtvaartmaatschappijen die naar Nashville vliegen Hierdoor is de minimale vliegtijd naar Nashville toch snel goed 12 uur.

Over Nashville
Deze typisch Amerikaanse stad is tevens hoofdstad van de staat Tennessee met als metropool 1,6 miljoen inwoners. Nashville neemt een belangrijke positie in, in de muziek industrie, daardoor wordt de bijnaam Music City ook veelvuldig voor Nashville gebruikt.

Bezienswaardigheden
Nashville kent een paar prachtige bezienswaardigheden, voorbeelden hiervan zijn het Parthenon in het Centennial Park, dit is een exacte replica van de originele Parthenon in Athene, verder is het Ryman Auditoriumin Nashville  zeker een bezoekje waard. Het Ryman Auditorium wordt ook wel de Moederkerk van de Country muziek genoemd. Naast dit Auditorium in Nashville zijn er nog vele anderen opera's, theaters en auditoria,om de bijnaam van Nashville eer aan te doen.

Luchthaven Nashville
Het vliegveld van Nashville genaamd Nashville International airport ligt op een vijftien minuten rijden van het centrum van de stad Nashville vandaan. De luchthaven van Nashville biedt diverse mogelijkheden voor verder transport naar uw bestmming in en rondom Nashville door middel van verschillende vervoer. Hieronder vallen de altijd aanwezige taxi's, een autoverhuurbedrijf voor als u zelf wilt rijden, en een uitstekende buslijn.

 

Goedkoop naar Nashville vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Nashville? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Nashville te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Nashville? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nashville vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Nashville kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Nashville vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Nashville boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Nashville in 2023? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Nashville Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Nashville  

Hoe lang is het vliegen naar Nashville? De kortst mogelijke vluchtduur naar Nashville is 12 uur incl. een korte tussenstop.

Nieuwste Error Fares

€ 494 ,-
Alanya Gazipasa
€ 478 ,-
Costa Rica
€ 59 ,-
Ibiza

Bijkomende kosten bij vluchten Nashville

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-
United Airlines
- *
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Nashville aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Nashville met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nashville zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023