Vliegen naar Californië

Een van de populairste staten van Amerika is Californië. Hier zijn de grote steden als Los Angeles en San Francisco grote toeristische trekpleisters. Ook de prachtige stranden van Malibu, Santa Monica en Santa Barbara zijn erg in trek. Hoewel het zo'n 5 uur rijden is en in een andere staat ligt, wordt een rondreis Californië vaak gecombineerd met Las Vegas en de Grand Canyon. Tip: denk eens aan combi-tickets, zodat je makkelijk meerdere bestemmingen kunt bezoeken.

Goedkope vliegtickets Californië: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar San Francisco
Vliegtickets Californië: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Los Angeles

Goedkoop naar Californië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Californië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Californië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Californië? Geef je op voor de Californië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Californië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Californië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Californië in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Californië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Californië in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Californië als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Californië

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 25,- -  € 39,-
WOW Air
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC Fly + Drive
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Californië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Californië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Californië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Californië zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017