Vliegen naar Californie

Vliegtickets Californie boeken? Los Angeles en San Francisco zijn slechts 2 van de 10 internationale vliegvelden van Californie..

Goedkope vliegtickets Californie : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar San Francisco
bestemming San Francisco

Er gaan rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar San Francisco. De totale vluchtduur bedraagt zo'n 11 uur. Wil je een rondreis maken in Californie? Dan kan het erg fijn zijn om eens te kijken naar ticket met 'meerdere bestemmingen' of combi-ticket, zo begin je op punt A en eindig je in B. Dat scheelt een hoop kilometers!

Vliegtickets Californie : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Los Angeles
bestemming Los Angeles

Goedkoop vliegen naar de Westkust van Amerika? Los Angeles is per directe vlucht te bereiken vanaf Amsterdam Schiphol. De vliegtijd naar Los Angeles met een non-stop vlucht bedraagt zo'n 11 uur. Dit is één van de langste vluchten naar de USA. 

Luchthavens in Californie

Kaart Californie

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Californie

Een rondreis langs de nationale parken in het Westen verdient een plekje op de bucketlist van iedere reiziger. Ook de prachtige stranden van Malibu, Santa Monica en Santa Barbara zijn erg in trek. Hoewel het zo'n 5 uur rijden is en in een andere staat ligt, wordt een rondreis Californië vaak gecombineerd met Las Vegas en de Grand Canyon. Tip: denk eens aan combi-tickets, zodat je makkelijk meerdere bestemmingen kunt bezoeken.

Hoe vind ik de goedkoopste vluchten naar Californie?
Voor een rondreis in Californië maakt het niet zoveel uit op welke luchthaven je vliegt. Immers, als je alles wilt zien maakt het begin- en eindpunt toch niet zoveel uit? "

In dat geval is het handig om alle bestemmingen goed met elkaar te vergelijken. Op deze pagina vind je alle aanbiedingen van vluchten naar de verschillende luchthavens in Californië.

Directe vlucht Californië 
Wil je rechtstreeks vliegen naar Californië? Dan kan je kiezen uit directe vluchten naar Los Angeles of een rechtstreekse vlucht San Francisco.

Soms is het echter goedkoper om te vliegen met een tussenstop / overstap. Daarnaast is het aan te raden ook eens vluchten met een vertrek vanaf Brussel te vergelijken.

Als je toch met een overstap gaat vliegen kunnen andere steden in Californië natuurlijk ook weer interessant zijn, denk zeker eens aan San Diego of Palm Beach. Handige informatie over de vliegvelden in de Verenigde Staten van Amerika vindt je op Vliegveldinfo.nl.

Over Californië
De hoofdstad van de staat is Sacramento, dat niet de grootste stad van de staat is. Fresno is de poort naar het populaire Yosemite National Park en een goede optie voor wie vanuit Neerland een vlucht Lake Tahoe zoekt. In dit gebied kun je ook fantastisch skiën en recreëren. 

Silicon Valley staat bekend als walhalla voor de ICT wereld en is bereikbaar via de luchthaven van San Jose USA. Eigenlijk is Californië te groot om alle bezienswaardige plaatsen te benoemen. Wat dacht je van Hollywood, World Disney, de San Diego Zoo en het paradijs in de desert 'Palm Springs'.

Goedkoop naar Californie vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Californie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Californie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Californie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Californie vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Californie deals. Tip: voor een last minute Californie vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Californie Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Californie? 

Hoe lang is het vliegen naar Californie? De vluchtduur naar deze zonnige staat is minimaal 11 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Californie

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Californie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Californie zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024