Vliegen naar Californië

Een van de populairste staten van Amerika is Californië. Hier zijn de grote steden als Los Angeles en San Francisco grote toeristische trekpleisters. Ook de prachtige stranden van Malibu, Santa Monica en Santa Barbara zijn erg in trek. Hoewel het zo'n 5 uur rijden is en in een andere staat ligt, wordt een rondreis Californië vaak gecombineerd met Las Vegas en de Grand Canyon. Tip: denk eens aan combi-tickets, zodat je makkelijk meerdere bestemmingen kunt bezoeken.

Goedkope vliegtickets Californië : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar San Francisco
bestemming San Francisco

Er gaan rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar San Francisco. De totale vluchtduur bedraagt zo'n 11 uur. Wil je een rondreis maken in Californie? Dan kan het erg fijn zijn om eens te kijken naar ticket met 'meerdere bestemmingen' of combi-ticket, zo begin je op punt A en eindig je in B. Dat scheelt een hoop kilometers!

Vliegtickets Californië : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Los Angeles
bestemming Los Angeles

Los Angeles is per directe vlucht te bereiken vanaf Amsterdam Schiphol. Vergelijk ook eens een vertrek v.a. Brussel. De vliegtijd naar Los Angeles per rechtstreekse vlucht bedraagt zo'n 11 uur. Dit is één van de langste, rechtstreekse vluchten van Nederland naar Amerika. Vluchten met een overstap zijn echter vaak voordeliger.

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Californië

Een rondreis langs de nationale parken in het Westen verdient een plekje op de bucketlist van iedere reiziger. Voor een rondreis in Californië maakt het niet zoveel uit op welke luchthaven je vliegt. Immers, als je alles wilt zien maakt het begin- en eindpunt toch niet zoveel uit? In dat geval is het handig om alle bestemmingen goed met elkaar te vergelijken. Op deze pagina vind je alle aanbiedingen van vluchten naar de verschillende luchthavens in Californië. Wil je rechtstreeks vliegen naar Californië? Dan ben je aangewezen op Los Angeles of San Francisco. Soms is het echter goedkoper om te vliegen met een tussenstop / overstap. Daarnaast is het aan te raden ook eens vluchten met een vertrek vanaf Brussel te vergelijken. Als je toch met een overstap gaat vliegen kunnen andere steden in Californië natuurlijk ook weer interessant zijn, denk zeker eens aan San Diego of Palm Beach.

De hoofdstad van de staat Californië is Sacramento, dat niet de grootste stad van de staat is. Fresno is de poort naar het populaire Yosemite National Park en Lake Tahoe. In dit gebied kun je ook fantastisch skiën en recreëren. Het gebied is erg populair voor verschillende outdoor sporten. Silicon Valley staat bekend als walhalla voor de ICT wereld en is bereikbaar via de luchthaven van San Jose USA. Eigenlijk is Californië te groot om alle bezienswaardige plaatsen te benoemen. Wat dacht je van Hollywood, World Disney, de San Diego Zoo en het paradijs in de desert 'Palm Springs'.

Goedkoop naar Californië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Californië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Californië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Californië? Geef je op voor de Californië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Californië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Californië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Californië in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Californië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Californië in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Californië Deals als 1e ontvangen?


Bijkomende kosten bij vluchten Californië

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP TUI.nl
- *
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WOW Air
 € 25,- -  € 39,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
American Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Californië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Californië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Californië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Californië zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares