Vliegen naar Washington

Directe vlucht Washington boeken voor een kleine prijs? De hoofdstad van Amerika is uitstekend bereikbaar per vliegtuig vanuit Nederland, België en de Duitse grensstreek. Zo...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Washington voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Washington vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Washington vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Washington te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Washington? Geef je op voor de Washington Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Washington vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Washington kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Washington in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Washington boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Washington in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Washington als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Washington

Hoe lang is het vliegen naar Washington? De vluchtduur is ongeveer 9 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Washington

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Scandinavian Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Wizz Air Touroperators
- *
KLM
 € 10,-
Tap Portugal
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC Fly + Drive
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Washington o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Washington met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Washington. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Washington zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017