Vliegen naar Minneapolis

Minneapolis is de grootste stad in de Amerikaanse staat Minnesota, met als metropool meer dan drie miljoen inwoners. Minneapolis is rijk aan natuur, je vindt hier vele meren en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Minneapolis voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Minneapolis vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Minneapolis vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Minneapolis te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Minneapolis? Geef je op voor de Minneapolis Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Minneapolis vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Minneapolis kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Minneapolis in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Minneapolis boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Minneapolis in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Minneapolis als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Minneapolis

Hoe lang is het vliegen naar Minneapolis? De vliegtijd naar Minneapolis bedraagt ongeveer 9 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Minneapolis

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Minneapolis o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Minneapolis met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Minneapolis. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Minneapolis zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017