Vliegen naar Minneapolis

Minneapolis is de grootste stad in de Amerikaanse staat Minnesota, met als metropool meer dan drie miljoen inwoners. Minneapolis is rijk aan natuur, je vindt hier vele meren en...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 780,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 579,-

KLM

aanbevolen v.a. € 788,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Minneapolis voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Minneapolis

Kaart Minneapolis

Lees meer over Minneapolis

... parken die worden beschouwd als de mooiste van Amerika.

Citytrip Minneapolis
Na New York en Chicago heeft Minneapolis de meeste theaters per vierkante meter van Amerika, het kent de op drie na grootste theater van de Verenigde Staten. In deze stad, Minneapolis, staat muziek ook centraal. Hier komt dan ook de pop legende Prince bijvoorbeeld uit voort.

Als shoppende toerist zit je hier goed. Minneapolis kent de grootste shopping mall van heel Amerika, vandaar ook de naam van het winkelcentrum: Mall of America. In plaats van een auto te huren of taxi te nemen als je klaar bent met shoppen, kun je ook gewoon een van de vele gratis trams, metro’s of bussen pakken.

Luchthaven Minneapolis
Het vliegveld van Minneapolis, Minneapolis Saint Paul International Airport, ligt op minder dan 25 kilometer afstand van het centrum af. Vanaf Schiphol gaan er rechtstreekse vluchten naar de luchthaven van Minneapolis met Delta Airlines die je gewoon via de KLM website kunt boeken. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Minneapolis-Saint Paul Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop vliegen naar Minneapolis
Vanaf eind maart 2017 gaat KLM weer zelf directe vluchten naar Minneapolis airport uitvoeren. In eerste instantie beperken ze zich tot 3 vluchten per week, naast de al bestaande vluchten van Delta Airlines. Tip: kies voor een KLM vlucht vanaf Dusseldorf en bespaar tot wel 400,- op je vlucht! KLM verkoopt tickets Minneapolis veel voordeliger bij onze buren. Woon je dicht bij de Duitse grens? Met een vlucht vanaf Dusseldorf per KLM cityhopper naar Amsterdam of per HOP naar Parijs en vervolgens direct door naar Minneapolis, ben je voordeliger uit.

Goedkoop naar Minneapolis vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Minneapolis? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Minneapolis te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Minneapolis? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Minneapolis vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Minneapolis deals. Tip: voor een last minute Minneapolis vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Minneapolis Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Minneapolis  

Hoe lang is het vliegen naar Minneapolis? De vliegtijd naar Minneapolis bedraagt ongeveer 9 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Minneapolis

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
United Airlines
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Minneapolis aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Minneapolis zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024