Vliegen naar Fort Myers

Vliegen naar Fort Myers Florida vanaf Schiphol, Brussel of Dusseldorf? Hier zetten we de beste vliegtickets Fort Myers aanbiedingen op een rij!

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 803,-

Tix

aanbevolen v.a. € 929,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Fort Myers voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Fort Myers

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Fort Myers

Kaart Fort Myers

Lees meer over Fort Myers

...

Fort Myers is stad in de prachtige Sunshine Sate van Amerika Florida. Fort Myers ligt centraal aan de westkust gelegen in de staat met ruim 65.000 inwoners. Fort Myers werd gesticht in het jaar 1886 en een leuk weetje is dat Fort Myers bekend is geworden doordat het de vestigingsplek was van de beroemde uitvinder Thomas Edison. 

Vakantie Fort Myers
Fort Myers is tevens één van de meest bekende toeristische trekpleisters in het midden van Florida. Fort Myers heeft deze positie bij toeristen verworven door een uitzonderlijk aangenaam en stabiel klimaat, met eigenlijk elke dag zon en warme temperaturen. Er geldt wel een orkaanseizoen tussen juli en augustus. Gelukkig is het in Fort Myers het hele jaar door prachtig weer, dus ben je niet gebonden aan de zomermaanden!

Luchthaven Fort Myers
Fort Myers heeft als veel bezochte toeristische trekpleister natuurlijk een eigen vliegveld. De luchthaven heet Southwest Florida International Aiport. De luchthaven ligt op ongeveer 20 kilometer afstand van de binnenstad van Fort Myers vandaan.

Rechtstreeks vliegen naar Fort Myers
Rechtstreeks vliegen van Schiphol naar Fort Myers is helaas actueel niet mogelijk. Een directe vlucht Fort Myers is er op dit moment ook niet vanaf Brussel of Dusseldorf. Maar er zijn wel goede verbindingen met 1 overstap vanaf alle drie de vliegvelden.

De overstap op je vlucht naar Fort Myers zal hoogst waarschijnlijk plaats vinden een Amerikaanse stad aan de oostkust, bijvoorbeeld Miami. De vliegtijd Fort Myers bedraagt op een vlucht met één overstap ongeveer 13 uur.

Goedkoop naar Fort Myers vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Fort Myers? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Fort Myers te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Fort Myers? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Fort Myers vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Fort Myers kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Fort Myers vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Fort Myers boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Fort Myers in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Fort Myers Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Fort Myers  

Hoe lang is het vliegen naar Fort Myers? De vluchtduur Fort Myers is 13 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Fort Myers

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-
Finnair
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-
United Airlines
- *
Iberia
 € 25,- -  € 39,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Fort Myers aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Fort Myers zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024