Vliegen naar Fort Myers

Fort Myers is stad in de prachtige Sunshine Sate van Amerika Florida. Fort Myers ligt centraal aan de westkust gelegen in de staat met ruim 65.000 inwoners. Fort Myers werd...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 744,-

Tix

aanbevolen v.a. € 727,-

American Airlines

aanbevolen v.a. € 899,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Fort Myers voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Fort Myers

Kaart Fort Myers

Lees meer over Fort Myers

... gesticht in het jaar 1886 en een leuk weetje is dat Fort Myers bekend is geworden doordat het de vestigingsplek was van de beroemde uitvinder Thomas Edison. 

Vakantie Fort Myers
Fort Myers is tevens één van de meest bekende toeristische trekpleisters in het midden van Florida. Fort Myers heeft deze positie bij toeristen verworven door een uitzonderlijk aangenaam en stabiel klimaat, met eigenlijk elke dag zon en warme temperaturen. Er geldt wel een orkaanseizoen tussen juli en augustus. Gelukkig is het in Fort Myers het hele jaar door prachtig weer, dus ben je niet gebonden aan de zomermaanden!

Luchthaven Fort Myers, directe vlucht Fort Myers?
Fort Myers heeft als veel bezochte toeristische trekpleister natuurlijk een eigen vliegveld. De luchthaven heet Southwest Florida International Aiport. De luchthaven ligt op ongeveer 20 kilometer afstand van de binnenstad van Fort Myers vandaan. Het is helaas niet mogelijk om vanaf Schiphol Amsterdam direct op Fort Myers te vliegen, je zult dus tenminste één maal moeten overstappen om je reis af te maken. De overstap zal hoogst waarschijnlijk plaats vinden een Amerikaanse stad aan de oostkust, bijvoorbeeld Miami. De vliegtijd Fort Myers bedraagt op een vlucht met één overstap minimaal 13 uur.

Goedkoop naar Fort Myers vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Fort Myers? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Fort Myers te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Fort Myers? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Fort Myers vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Fort Myers kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Fort Myers vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Fort Myers boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Fort Myers in 2023? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Fort Myers Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Fort Myers  

Hoe lang is het vliegen naar Fort Myers? De vluchtduur Fort Myers is 13 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 494 ,-
Alanya Gazipasa
€ 478 ,-
Costa Rica
€ 59 ,-
Ibiza

Bijkomende kosten bij vluchten Fort Myers

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
United Airlines
- *
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Fort Myers aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Fort Myers met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Fort Myers zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023