Vliegen naar Fort Myers

Fort Myers is stad in de prachtige Sunshine Sate van Amerika Florida. Fort Myers ligt centraal aan de westkust gelegen in de staat met ruim 65.000 inwoners. Fort Myers werd...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Fort Myers voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Fort Myers vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Fort Myers vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Fort Myers te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Fort Myers? Geef je op voor de Fort Myers Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Fort Myers vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Fort Myers kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Fort Myers in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Fort Myers boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Fort Myers in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Fort Myers als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Fort Myers

Hoe lang is het vliegen naar Fort Myers? De vluchtduur Fort Myers is 13 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Fort Myers

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Fort Myers o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Fort Myers met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Fort Myers. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Fort Myers zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017