Vliegen naar Grand Rapids

Grand Rapids ligt in het midden van Michigan aan de langste rivier van deze stad: de Grand River. Als je naar Grand Rapids afreist mag je één ding niet missen:...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 900,-

KLM

aanbevolen v.a. € 951,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Grand Rapids voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Grand Rapids

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Grand Rapids

Kaart Grand Rapids

Lees meer over Grand Rapids

... het oudste historische museum van de Verenigde Staten: het Van Andel Museum Center. Het museum is in 1854 opgericht en je vind er vooral veel uitleg en bezienswaarigheden over de geschiedenis van Grand Rapids en Michigan.

Warme, zonnige zomers en koude winters met een pak sneeuw: dat is het klimaat van Grand Rapids. De herfst en lente zijn over het algemeen mild, maar ook erg kort.

Luchthaven Grand Rapids
8 kilometer ten zuidoosten van Grand Rapids ligt het grootste vliegveld van deze stad, dagelijks zijn er ongeveer 150 vluchten. Er gaan geen rechtstreekse vluchten vanaf Nederland, maar met een overstap in een Amerikaanse stad als Detroit of Minneapolis is Grand Rapids goed bereikbaar.

Goedkoop naar Grand Rapids vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Grand Rapids? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Grand Rapids te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Grand Rapids? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Grand Rapids vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Grand Rapids kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Grand Rapids vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Grand Rapids boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Grand Rapids in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Grand Rapids Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Grand Rapids  

Hoe lang is het vliegen naar Grand Rapids? De vluchtduur is circa 12 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Grand Rapids

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Grand Rapids aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Grand Rapids zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024