Vliegen naar Grand Rapids

Grand Rapids ligt in het midden van Michigan aan de langste rivier van deze stad: de Grand River. Als je naar Grand Rapids afreist mag je één ding niet missen:...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Grand Rapids voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Grand Rapids vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Grand Rapids vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Grand Rapids te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Grand Rapids? Geef je op voor de Grand Rapids Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Grand Rapids vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Grand Rapids kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Grand Rapids in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Grand Rapids boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Grand Rapids in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Grand Rapids als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Grand Rapids

Hoe lang is het vliegen naar Grand Rapids? De vluchtduur is circa 12 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Grand Rapids

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Grand Rapids o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Grand Rapids met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Grand Rapids. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Grand Rapids zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017