Vliegen naar Saint Louis

Saint Louis is een bruisende stad in het Amerikaanse Missouri. De stad staat niet alleen bekend om de bijnaam ‘de poort naar het Westen’, maar ook om de grote...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 844,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Saint Louis voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Saint Louis

Kaart Saint Louis

Lees meer over Saint Louis

... hoeveelheid activiteiten, groen en cultuur die de stad rijk is. Saint Louis heeft indrukwekkende architectuur, waaronder ’s werelds grootste monument dat door mensenhanden is gemaakt, de ‘Gateway Arch’. Met haar 192 meter hoog symboliseert het monument de poort naar het Westen. Saint Louis herbergt ook een van meest gerenommeerde orkesten ter wereld. Een bezoekje aan The Powell Symphony Hall is een aanrader voor muziekliefhebbers. Of bezoek Forest Park, de plaats van de Wereldtentoonstelling van 1904 en een van de grootste stedelijke parken van de Verenigde Staten. In Forest Park zijn verschillende sporten te beoefenen en staan verschillende musea en een dierentuin.

Luchthaven van St. Louis
De meeste bezoekers landen op Lambert St. Louis International Airport (STL). Het vliegveld is aangesloten op de MetroLink light rail, waardoor de stad goed bereikbaar is vanaf het vliegveld. De light rail van St. Louis hoort bij de beste van de Verenigde Staten en verbindt het vliegveld, de verschillende stadsdelen en populaire attracties. 

Goedkoop naar Saint Louis vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Saint Louis? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Saint Louis te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Saint Louis? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Saint Louis vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Saint Louis kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Saint Louis vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Saint Louis boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Saint Louis in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Saint Louis Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Saint Louis  

Hoe lang is het vliegen naar Saint Louis? De vliegtijd naar Saint Louis bedraagt 11 uur en 45 minuten. Dit is inclusief overstap van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Saint Louis

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
United Airlines
- *
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Saint Louis aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Saint Louis zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024