Vliegen naar Michigan

De beste deals voor tickets Michigan? Check de Michigan aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Michigan : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Detroit
bestemming Detroit

Detroit, ookwel Motown of D Town genoemd, is een grote Amerikaanse stad in de staat Michigan. De grootste luchthaven van Detroit is het Metropolitan Wayne County Airport.

Luchthavens in Michigan

Kaart Michigan

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Michigan

Goedkoop naar Michigan, vliegtickets Detroit
Detroit is verre weg de grootste stad van de staat met alsa agglomeratie bijna 6 miljoen inwoners! De stad staat bekend onder vele namen en heeft enorm veel invloed gehad op de moderne hedendaagse Amerikaanse cultuur. Denk aan de bijnaam Motown afkomstig van het legendarische Motown Records en de gigantische auto-industrie die het economische hart van de stad was.

Opzoek naar voordelige Tickets Kalamazoo?
Kalamazoo neemt een belangrijke plek in in Michigan, de stad heeft onder andere de Western Michigan University binnen de stadsgrenzen. Het vliegveld van Kalamazoo heet Kalamazoo / Batlle Creek International Airport. Er gaan jammer genoeg geen rechtstreekse vluchten naar de plaats in Amerika, meestal met een overstap op Chicago O'Hare International airport.

Wat is de luchthaven van Detroit?
Detroit heeft meerdere vliegvelden, de grootste hiervan is Detroit Metropolitan Wayne County Airport, wat één van werelds grootste vliegvelden is. Tevens zijn er ook de luchthavens Coleman A. Young International Airport en Willow Run Airport.


Goedkoop naar Michigan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Michigan? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Michigan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Michigan? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Michigan vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Michigan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Michigan vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Michigan boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Michigan in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Michigan Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Michigan 

Hoe lang is het vliegen naar Michigan? De vluchtduur Michigan is tussen doorgaans tussen de 9 en 10 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Michigan

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Michigan aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Michigan met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Michigan zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023