Vliegen naar Michigan

Michigan, in de volksmond ook de "Wolverine State" genoemd, is een noordelijk centraal gelegen staat van de Verenigde Staten van Amerika. Het bevindt zich in de regio die aangeduid wordt als "de Grote Meren" op de Amerikaans / Canadese grens, aan het gigantisch Michiganmeer.

Goedkope vliegtickets Michigan: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Detroit

Last minute Michigan aanbiedingen

logo tix.jpg

Detroit

v.a. € 422,-

Goedkoop naar Michigan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Michigan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Michigan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Michigan? Geef je op voor de Michigan Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Michigan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Michigan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Michigan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Michigan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Michigan in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Michigan als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Michigan

Hoe lang is het vliegen naar Michigan? De vluchtduur Michigan is tussen doorgaans tussen de 9 en 10 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Michigan

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Michigan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Michigan met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Michigan. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Michigan zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017