Vliegen naar Missouri

De beste deals voor tickets Missouri? Check de Missouri aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Missouri : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Saint Louis
bestemming Saint Louis

Saint Louis heeft bijna 3 miljoen inwoners in haar stedelijk gebied. De stad werd in het jaar 1764 gesticht en vernoemd naar de Heilige Lodewijk. Misschien wel het meest bekende gebouw in Saint Louis is de Saint Louis Arch.

Vliegtickets Missouri : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kansas City
bestemming Kansas City

Je zou het niet verwachten, maar Kansas City ligt toch echt niet in de Amerikaanse staat Kansas, het ligt echter wel nabij de staatsgrens in Missouri. Opzoek naar betaalbare vluchten Kansas City? Via deze pagina zie je instant de allergoedkoopste vliegreizen van dit moment!
Tip: zit er geen interessante vlucht tussen? Meldt je gratis aan voor de Kansas City Flight-Alert 7 ontvang een notificatie wanneer jouw gewenste tickets er zijn!

Luchthavens in Missouri

Kaart Missouri

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Missouri

Tip: alert bij goedkope vliegtickets Missouri
Voordelige vliegtickets naar Missouri kan je gemakkelijk en snel vinden als je je aanmeldt voor de Missouri Flight-Alert. Via deze gratis service ontvang je een notificatie als er vliegticket naar Missouri beschikbaar is die binnen het budget valt dat jij hebt opgegeven. Op deze manier word je dagelijks, wekelijks of maandelijks op de hoogte gehouden van de meest voordelige vluchten en betaal je niet meer dan nodig is!

Goedkope tickets naar St. Louis
Een van de grootste steden van de Amerikaanse staat Missouri is St. Louis. Deze stad dankt zijn naam aan koning Louis IX van Frankrijk en is bekend vanwege de twee grote rivieren, de Missouri en de Mississippi die hier samenvloeien. St. Louis heeft een eigen internationaal vliegveld genaamd Lambert-St Louis International Airport. Vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel International en Düsseldorf International Airport gaan er dagelijks meerde vluchten met minimaal 1 tussenstop naar deze luchthaven. De luchthaven van St. Louis licht op slechts 16 kilometer van het centrum en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (ongeveer een halfuur) of per taxi (afhankelijk van het verkeer, ongeveer 20 minuten).

Vliegen naar Kansas City, welke luchthaven?
Kansas City behoort tot de top drie grootste steden van de staat Missouri. Het is opgebouwd uit verschillende wijken die elk hun eigen karakter tonen. De stad beweert op Parijs na, de meeste boulevards te hebben en op Roma na, meer fonteinen te bezitten dan een enkele andere stad op aarde. Vliegen naar deze stad kan via de luchthaven Kansas City International Airport, wat op slechts 24 kilometer ten noordwesten van het centrum ligt. Vanaf Amsterdam gaan er geen directe vluchten naar dit vliegveld, je zult dus altijd een of meerdere overstappen moeten maken.

Vliegtickets naar Springfield
Springfield staat ook wel bekend als de geboorteplaats van de legendarische Route 66. Een van de eerste verharde wegen in de Verenigde Staten die ook wel de ‘America’s Main Street’ of de ‘Mother Road’ genoemd wordt. Vanuit Nederland vliegt er geen enkele vliegtuigmaatschappij direct naar de luchthaven van Springfield, Springfield-Branson National Airport. De vluchtduur van Amsterdam Schiphol – Springfield airport bedraagt daarom al gauw zo’n 14 a 15 uur.

Vakantie Missouri, wat is de beste reistijd?
Tijdens je vakantie naar Missouri wil je niet overvallen worden door slechte weersomstandigheden. Je kunt deze staat daarom het beste bezoeken in de maanden september en oktober. De zomers zijn namelijk uitgesproken warm met temperaturen rond de 30 graden, terwijl de temperaturen in de wintermaanden flink kunnen dalen tot onder het vriespunt. In het voor- en najaar liggen de temperaturen rond de 25 graden wat over het algemeen als ideaal wordt ervaren.

Goedkoop naar Missouri vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Missouri? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Missouri te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Missouri? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Missouri vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Missouri kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Missouri vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Missouri boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Missouri in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Missouri Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Missouri 

Hoe lang is het vliegen naar Missouri? De vluchtduur is 12 uur incl. een tussenstop van 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Missouri

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Missouri aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Missouri zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024