Vliegen naar Ohio

Ohio is een noord oostelijke gelegen staat in de Verenigde Staten van Amerika, het is de 7e staat op basis van inwoners en heeft als hoofdstad de universiteitsstad Columbus. Schrijf je in voor de gratis Ohio Flight-Alert service en ontvang het goedkope ticket wat je zoekt zonder te zoeken!

Goedkope vliegtickets Ohio: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Columbus
Vliegtickets Ohio: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Cleveland
Vliegtickets Ohio: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Cincinnati

Goedkoop naar Ohio vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ohio vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ohio te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ohio? Geef je op voor de Ohio Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ohio vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ohio kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ohio in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ohio boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ohio in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Ohio als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Ohio

Hoe lang is het vliegen naar Ohio? De vluchtduur Ohio is ongeveer 12 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Ohio

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ohio o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ohio met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Ohio. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ohio zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017