Vliegen naar Ohio

De beste deals voor tickets Ohio? Check de Ohio aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Ohio : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Columbus
bestemming Columbus

Opzoek naar goedkope vluchten naar Columbus Ohio? Krijg een snel overzicht van de scherpste aanbiedingen Colmbus op deze pagina! Vind je niet waar je naar opzoek was? Schrijf je dan in voor de gratis Flight-Alert Service en ontvang een notificatie wanneer jouw gewenste voordelige ticket naar Columbus beschikbaar is!

Vliegtickets Ohio : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Cleveland
bestemming Cleveland

Cleveland is de 2e stad van de Amerikaanse staat Ohio met een inwoneraantal van 3,5 miljoen als metropool. Opzoek naar goedkope vliegtickets Cleveland Ohio? Op deze pagina vind je een overzicht van de goedkoopste tickets naar Cleveland!

Vliegtickets Ohio : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Cincinnati
bestemming Cincinnati

Wil jij goedkoop vliegen naar Cincinnati? Schrijf je dan in voor de gratis Flight-Alert service, kies jouw gewenste budget voor de reis naar Cincinnati, en ontvang een e-mail wanneer het ticket beschikbaar is dat jij wilt hebben!

Luchthavens in Ohio

Kaart Ohio

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Ohio

Voordelige tickets Columbus Ohio
De hoofdstad van Ohio State is natuurlijk Columbus, de beroemde universiteitsstad vernoemd naar de "ontdekker" van Amerika. Columbus heeft ongeveer de omvang van Amsterdam, niet gek voor zo'n onbekende stad, Columbus kent zelfs bijna twee en een half miljoen inwoners indien je de stad als agglomeratie rekent. Het draagt dan ook de bijnaam "The biggest small town in America". Columbus werd gesticht in het jaar 1812 aan de rivier de Scioto.

Goedkope vliegtickets Cleveland Ohio
Cleveland is de grootste stad van de staat Ohio met een agglomeratie van ongeveer 3 miljoen mensen. De stad ligt aan het prachtige Erie Meer, je zou het niet verwachten, maar er zijn hartstikke mooie stranden zoals Huntington Beach. De grootste Luchthaven van Cleveland heet Cleveland Hopkins International Airport, er is echter ook een kleiner tweede vliegveld Cleveland genaamd Burke Lakefront Airport. Ben je specifiek opzoek naar goedkope tickets Cleveland? Schrijf je dan in voor de gratis Flight-Alert tool, bepaal jouw budget voor het vliegen naar Celeveland en ontvang een e-mail wanneer jouw gewenste ticket beschikbaar is!

Vliegen naar Cincinnati Ohio
Cincinatti is de derde stad van de staat, na der eerder genoemde twee steden. Cincinnati heeft meerdere luchthavens, waarvan de Cincinnati Northern Ketucky International Airport verre weg de belangrijkste en grootste is.

Goedkoop naar Ohio vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ohio? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ohio te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ohio? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ohio vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Ohio kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Ohio vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ohio boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ohio in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Ohio Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ohio 

Hoe lang is het vliegen naar Ohio? De vluchtduur Ohio is ongeveer 12 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Ohio

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ohio aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ohio met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ohio zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023