Vliegen naar Seattle

Seattle ligt in het noordwesten van de Verenigde Staten, nabij de Canadese grens. De stad is het culturele en economische centrum van de regio. De stad heeft in totaal met het...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Seattle voor jouw vertrekdatum:

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Lees meer over Seattle

...et het omliggende stedelijk gebied ongeveer 3,5 miljoen inwoners.

Vakantie Seattle
Het is de thuisbasis van Starbucks, the Space Needle en de Olympische bergtoppen in de buurt. In de stad zijn verschillende architectonische hoogtepunten te vinden, waaronder de centrale bibliotheek, die door Rem Koolhaas is ontworpen. Seattle is een groene stad waarin vele parken zijn. Naast alle cultuur, groen en architectuur zijn inwoners van Seattle gek op koffie. Dit wordt wel duidelijk door de honderden (lokale) koffiehuizen die overal in de stad staan.

Rondreis Amerika. start in Seattle!
Seattle is een ideale startplaats voor een reis door de Verenigde Staten. Of misschien gaat je reis in de richting van Canada. Vancouver ligt bijvoorbeeld op twee en een half uur rijden.

Luchthaven Seattle, directe vlucht Seattle?
Nationale en internationale vluchten landen op Seattle-Tacoma International Airport (SEA). De luchthaven van Seattle ligt op een kwartier rijden van het centrum van Seattle. Echter, een vliegticket met een overstap heeft aanzienlijke gevolgen voor de vliegtijd Seattle. Om van het vliegveld naar downtown Seattle te komen, zal ongeveer een half uur duren. Reizen van het vliegveld naar de stad kan met de trein, taxi, bus of met een gehuurde auto.

Goedkoop naar Seattle vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Seattle vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Seattle te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Seattle? Geef je op voor de Seattle Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Seattle vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Seattle kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Seattle in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Seattle boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Seattle in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Seattle Deals als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Seattle 

Hoe lang is het vliegen naar Seattle? De vluchtduur Seattle is 10,5 op een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Seattle

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Seattle o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Seattle met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Seattle. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Seattle zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares