Vliegen naar Bonaire

Goedkoop op vakantie naar Bonaire? De voordeligste vluchten naar dit wonderschone eiland zijn meestal ook de plezierigste, nu TUI fly met haar eigen Boeing Dreamliner, naar alle...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bonaire voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bonaire vliegen? 4 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Bonaire? Geef je op voor de Bonaire Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bonaire vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bonaire kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen in de zomervakantie of andere schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Voor een prikkie naar Bonaire vliegen? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • De goedkoopste vlucht Bonaire boeken? Blijf een nachtje extra & bespaar : Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bonaire als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bonaire

Hoe lang is het vliegen naar Bonaire? De vluchtduur Bonaire is goed 10 uur met een directe Tuifly of KLM vlucht naar Bonaire vanaf Amsterdam Schiphol Airport.

Bijkomende kosten bij vluchten Bonaire

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
TUIfly
 € 15,-
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Schipholtickets
 € 30,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bonaire o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bonaire met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bonaire. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bonaire zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017