Vliegen naar San Antonio

San Antonio is de zevende stad van de Verenigde Staten, gelegen in de staat Texas. Jaarlijks bezoeken meer dan 25 miljoen mensen de stad. Van San Antonio is het Texaanse landschap...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 583,-

KLM

aanbevolen v.a. € 764,-

United Airlines

aanbevolen v.a. € 692,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets San Antonio voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij San Antonio

Kaart San Antonio

Lees meer over San Antonio

...dschap te ontdekken, met de prairie, meren en heuvelruggen. In geen enkele andere stad in Texas zijn meer Mexicaanse en Spaanse invloeden te vinden dan in San Antonio. Dit is vooral merkbaar tijden de ‘Fiesta’, die jaarlijks meer dan 3,5 miljoen bezoekers trekt.

Vakantie San Antonio
In de stad zelf is veel te beleven op gebied van cultuur, zoals de Alamo en de verschillende musea, theaters en kunsthallen. Voor lekker eten, drinken en het nachtleven is downtown San Antonio de plaats om te zijn. Voor een keer iets anders, zijn er ook helikopter tours, rodeo shows, meerdere pretparken en een spoken jacht onder leiding van een gids te vinden.  

Directe vlucht San Antonio airport?
De luchthaven van San Antonia heet San Antonio International Airport (SAF). Vanaf het vliegveld van San Antonio vertrekken er shuttlebussen, taxi’s en bussen naar de stad. De luchthaven ligt op slechts 15 kilometer afstand van de binnenstad.

Goedkoop naar San Antonio vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets San Antonio? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets San Antonio te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar San Antonio? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe San Antonio vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar San Antonio kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute San Antonio vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje San Antonio boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht San Antonio in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste San Antonio Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd San Antonio  

Hoe lang is het vliegen naar San Antonio? De vluchtduur is 13 uur en 50 minuten inclusief een tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 363 ,-
Zuid-Afrika
€ 469 ,-
Cancun
Europa

Bijkomende kosten bij vluchten San Antonio

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
United Airlines
- *
Bebsy
 € 20,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket San Antonio aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis San Antonio met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets San Antonio zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023