Vliegen naar San Antonio

San Antonio is de zevende stad van de Verenigde Staten, gelegen in de staat Texas. Jaarlijks bezoeken meer dan 25 miljoen mensen de stad. Van San Antonio is het Texaanse landschap...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 803,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets San Antonio voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets San Antonio

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij San Antonio

Kaart San Antonio

Lees meer over San Antonio

...dschap te ontdekken, met de prairie, meren en heuvelruggen. In geen enkele andere stad in Texas zijn meer Mexicaanse en Spaanse invloeden te vinden dan in San Antonio. Dit is vooral merkbaar tijden de ‘Fiesta’, die jaarlijks meer dan 3,5 miljoen bezoekers trekt.

Vakantie San Antonio
In de stad zelf is veel te beleven op gebied van cultuur, zoals de Alamo en de verschillende musea, theaters en kunsthallen. Voor lekker eten, drinken en het nachtleven is downtown San Antonio de plaats om te zijn. Voor een keer iets anders, zijn er ook helikopter tours, rodeo shows, meerdere pretparken en een spoken jacht onder leiding van een gids te vinden.  

Directe vlucht San Antonio airport?
De luchthaven van San Antonia heet San Antonio International Airport (SAF). Vanaf het vliegveld van San Antonio vertrekken er shuttlebussen, taxi’s en bussen naar de stad. De luchthaven ligt op slechts 15 kilometer afstand van de binnenstad.

Goedkoop naar San Antonio vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets San Antonio? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht San Antonio te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar San Antonio? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe San Antonio vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets San Antonio deals. Tip: voor een last minute San Antonio vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste San Antonio Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd San Antonio  

Hoe lang is het vliegen naar San Antonio? De vluchtduur is 13 uur en 50 minuten inclusief een tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten San Antonio

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
United Airlines
- *
Bebsy
 € 20,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket San Antonio aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets San Antonio zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024