Vliegen naar Memphis

Naar Memphis vliegen? KLM heeft gemiddeld maar liefst 8 vluchten per dag naar Memphis om uit te kiezen. Helaas hebben ze echter geen rechtstreekse vlucht naar Memphis meer je hebt...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 974,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Memphis voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Memphis

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Memphis

Kaart Memphis

Lees meer over Memphis

... altijd een tussenstop. KLM werkt op de route Amsterdam - Memphis samen met het Amerikaanse Delta Airlines. In de praktijk zit je dus vaak bij hun partner in het vliegtuig die overigens een meer dan prima service bieden!

Goedkoopste vliegtickets naar Memphis
Cheap tickets naar Memphis International Airport vinden? Zoals je hierboven al ziet hoeft je daarvoor juist niet op de site van onze nationale trots te kijken. Behalve tijdens de Wereld deals weken want dan hebben ze soms wel een leuke actie. Maar lang verhaal kort als je een koopje zoekt neem dan bovenstaande online reisbureaus mee in je vergelijk. Tix heeft bijvoorbeeld regelmatig deals van SAS waarbij je moet overstappen op een vliegveld in de VS op bijvoorbeeld American Airlines. Deze vluchten kunnen soms enkele honderden euro's voordeliger zijn. Reken met een langere reistijd.

Met KLM naar Memphis vliegen maar toch besparen?
Kort geleden kwam de Vliegennaar.nl redactie erachter dat het regelmatig veel voordeliger is om een KLM vlucht te pakken vanaf Dusseldorf of Brussel. Ook hebben ze soms gunstige aanbiedingen waarbij je in Antwerpen op de trein naar Schiphol moet stappen voordat je op jouw vlucht naar Memphis stapt. Dat KLM vliegticket + treinticket is tijdens actieperiodes soms een paar honderd euro goedkoper.

Memphis & Nashville
Wil je een rondreis maken door dit deel van de USA waarbij je in ieder geval ook Nashville bezoekt? Overweeg dan om vliegtickets Nashville te boeken en vanuit daar naar Memphis te rijden. Vaak is dit (veel) voordeliger en bovendien kan je dan wel direct vliegen vanaf Schiphol!

Elvis, de Blues trail en meer muziek
Memphis is de grootste stad van de Amerikaanse staat Tennessee met 650.000 inwoners. Memphis staat vooral bekend om legendarische artiesten zoals Elvis Presley, Johnny Cash en B.B King. Graceland, het wereldberoemde landgoed van Elvis Presley, ligt in Memphis en is de nummer 1 onder de bezienswaardigheden in de regio. Jaarlijks komen hier 600.000 mensen op af om een glimp op te vangen van het oude huis van "The King". Overigens kan je overal in de stad georganiseerde reizen naar Graceland boeken. Steeds meer muziekliefhebbers komen naar Memphis vanwege de Blues trail: een route die langs Blues gerelateerde highlights in Memphis, Tennessee en door Mississippi loopt.

Vakantie in Memphis
In Memphis bevindt zich ook het National Civil Rights Museum, in het motel waar Martin Luther King werd neergeschoten, dit is gewijd aan de strijd voor burgerrechten van de Afro-Amerikanen. Verder is de stad een prima uitvalsbasis om het zuiden te ontdekken.

Klimaat en beste reistijd Memphis
Memphis kent warme zomers, van juni tot en met september zijn temperaturen boven de 30 graden celsius niet vreemd. In januari is het een stuk koeler, overdag is het dan rond de 10 graden, in de nacht is er kans op lichte vorst.

Goedkoop naar Memphis vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Memphis? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Memphis te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Memphis? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Memphis vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Memphis kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Memphis vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Cheaptickets Memphis boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Memphis in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Memphis Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Memphis  

Hoe lang is het vliegen naar Memphis? De vluchtduur naar Memphis bedraagt op de heenweg tenminste 12,5 uur inclusief een overstap. Op de terugweg is de vliegtijd overigens vaak aanzienlijk korter. Vanwege een andere luchtstroom ben je dan op de kortste route slechts 10,5 uur onderweg.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Memphis

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-
United Airlines
- *
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Memphis aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Memphis met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Memphis zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024