Vliegen naar Fort Lauderdale

Fort Lauderdale is een populaire badplaats in Florida op een 40 kilometer van Miami. In Fort Lauderdale vind je verschillende bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld het museum...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 655,-

KLM

aanbevolen v.a. € 750,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Fort Lauderdale voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Fort Lauderdale

Kaart Fort Lauderdale

Lees meer over Fort Lauderdale

... over de historie van Fort Lauderdale of loop over de sfeervolle Las Olas Boulevard. De haven van Fort Lauderdale is een veelgebruikte haven voor cruiseschepen. Verschillende cruise maatschappijen vertrekken vanuit deze haven voor een cruise door het Caribische gebied.

Beste reistijd Fort Lauderdale
Het weer in Fort Lauderdale wordt gekenmerkt door een warme temperatuur, het hele jaar door is het boven de 20 graden, met in juni een piek van 30 graden. Het is dan wel de natste periode, van november t/m april is de droogste periode.

Goedkope vliegtickets Fort Lauderdale
Valt het niet mee om goedkope vliegtickets naar Fort Lauderdale International airport te bemachtigen? Check dan rechts op deze pagina bij de vliegtarieven voor luchthavens die vlakbij Fort Lauderdale of de prijzen voor vluchten naar  andere bestemmingen zoals Tampa of Orland0. De voordeligste optie is de op slechts 40 km afstand gelegen populaire stad Miami. Doorgaans zijn Miami vliegtickets een stuk goedkoper dan vluchten naar Fort Lauderdale door de grote hoeveelheid luchtvaartmaatschappijen die op de stad vliegen. Dat kan namelijk vaak wel 20 - 60% schelen op je vliegticket prijs! Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Fort Lauderdale-Hollywood Airport op Vliegveldinfo.nl. 

Goedkoop naar Fort Lauderdale vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Fort Lauderdale? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Fort Lauderdale te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Fort Lauderdale? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Fort Lauderdale vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Fort Lauderdale kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Fort Lauderdale vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Fort Lauderdale boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Fort Lauderdale in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Fort Lauderdale Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Fort Lauderdale  

Hoe lang is het vliegen naar Fort Lauderdale? De vliegtijd naar Fort Lauderdale bedraagt 11.5 uur. Dit is inclusief tussenstop van ongeveer 1 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Fort Lauderdale

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Connections
- *
United Airlines
- *
TUI.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Fort Lauderdale aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Fort Lauderdale met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Fort Lauderdale zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024