Vliegen naar Philadelphia

Philadelphia is een grote stad ten zuiden van New York, in het oosten van Amerika. De stad staat bekend om de belangrijke rol die het heeft gespeeld in de Amerikaanse...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 736,-

KLM

aanbevolen v.a. € 754,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Philadelphia voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Philadelphia

Kaart Philadelphia

Lees meer over Philadelphia

... geschiedenis. Je vindt hier Philadelphia dan ook nog altijd vele oude gebouwen, waarvan de Independence Hall misschien wel de bekendste is.
 
Het weer is in de Philadelphia wisselend. In januari is de gemiddeld temperatuur -1 graden Celsius. In juli is het een stuk aangenamer, de gemiddelde temperatuur is dan ongeveer 25 graden Celsius.

Het vliegveld van Philadelphia is behoorlijk groot: het is de op 9 na grootste luchthaven ter wereld. Je kunt dan ook bij verschillende aanbieders een vliegticket naar Philadelphia boeken. Er zijn verschillende luchthavens in Philadelphia, maar waar vanaf Amsterdam op gevlogen wordt is de Philadelphia International Airport (PHL). Vanaf Amsterdam vlieg je meestal via Detroit, Atlanta of Minneapolis naar Philadelphia. Het is tevens mogelijk dat je een overstap maakt in New York.

Vanaf het vliegveld kun je gemakkelijk per trein naar het centrum van de stad. Er rijden ook verschillende bussen (route 37, 108 en 115) tussen het centrum van Philadelphia en het vliegveld. Eventueel kun je ook een auto huren op de luchthaven. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Philadelphia Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Philadelphia vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Philadelphia? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Philadelphia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Philadelphia? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Philadelphia vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Philadelphia deals. Tip: voor een last minute Philadelphia vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Philadelphia Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Philadelphia  

Hoe lang is het vliegen naar Philadelphia? De vluchtduur is 8 uur en 40 minuten met een directe vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Philadelphia

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
United Airlines
- *
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Philadelphia aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Philadelphia zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024