Vliegen naar Philadelphia

Philadelphia is een grote stad ten zuiden van New York, in het oosten van Amerika. De stad staat bekend om de belangrijke rol die het heeft gespeeld in de Amerikaanse...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 582,-

KLM

aanbevolen v.a. € 683,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Philadelphia voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Philadelphia

Kaart Philadelphia

Lees meer over Philadelphia

... geschiedenis. Je vindt hier Philadelphia dan ook nog altijd vele oude gebouwen, waarvan de Independence Hall misschien wel de bekendste is.
 
Het weer is in de Philadelphia wisselend. In januari is de gemiddeld temperatuur -1 graden Celsius. In juli is het een stuk aangenamer, de gemiddelde temperatuur is dan ongeveer 25 graden Celsius.

Het vliegveld van Philadelphia is behoorlijk groot: het is de op 9 na grootste luchthaven ter wereld. Je kunt dan ook bij verschillende aanbieders een vliegticket naar Philadelphia boeken. Er zijn verschillende luchthavens in Philadelphia, maar waar vanaf Amsterdam op gevlogen wordt is de Philadelphia International Airport (PHL). Vanaf Amsterdam vlieg je meestal via Detroit, Atlanta of Minneapolis naar Philadelphia. Het is tevens mogelijk dat je een overstap maakt in New York.

Vanaf het vliegveld kun je gemakkelijk per trein naar het centrum van de stad. Er rijden ook verschillende bussen (route 37, 108 en 115) tussen het centrum van Philadelphia en het vliegveld. Eventueel kun je ook een auto huren op de luchthaven. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Philadelphia Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Philadelphia vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Philadelphia? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Philadelphia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Philadelphia? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Philadelphia vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Philadelphia kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Philadelphia vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Philadelphia boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Philadelphia in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Philadelphia Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Philadelphia  

Hoe lang is het vliegen naar Philadelphia? De vluchtduur is 8 uur en 40 minuten met een directe vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 589 ,-
Sydney
€ 54 ,-
Warschau
€ 76 ,-
Berlijn

Bijkomende kosten bij vluchten Philadelphia

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
United Airlines
- *
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Philadelphia aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Philadelphia met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Philadelphia zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023