Vliegen naar Palm Beach

Palm Beach of West Palm Beach in Florida is een redelijk afgelegen stad gelegen in het Amerikaanse Palm Beach county. Palm Beach staat voornamelijk bekend als een luxueus en warm...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 925,-

KLM

aanbevolen v.a. € 851,-

De Vakantiediscounter

aanbevolen v.a. € 1,633,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Palm Beach voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Palm Beach

Kaart Palm Beach

Lees meer over Palm Beach

... kuuroord met een aantal zeer grote hotels en luxueuze villas. De stad ligt zo'n 100 kilometer boven het veel bekendere Miami.

De beste reistijd voor een zon vakantie Palm Beach
Palm Beach heeft een werkelijk prachtige kustlijn die puur genieten is voor de zonaanbidders. De temperatuur is zo goed als het hele jaar hoog in de stad, en zon is ook iets waar de stad nooit gebrek aan heeft.

Is er een directe vlucht Palm Beach?
Palm Beach International Airport is de luchthaven van Palm Beach. Het vliegveld ligt zo'n 6 kilometer van de stad vandaan. Er wordt vooral binnen Amerika gevlogen, je zult dus hoogstwaarschijnlijk een overstap moeten maken in een Amerikaanse stad. Bus 40 en 44 brengen je vanaf de luchthaven naar het centrum van Palm Beach.

Alhoewel er openbaar vervoer is in Palm Beach, wordt er vooral gebruik gemaakt van taxi's. Een aantal waaghalzen huren een fiets, maar omdat de wegen smal zijn en er geen echte fietspaden zijn, is het geen aanrader.  

Goedkoop naar Palm Beach vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Palm Beach? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Palm Beach te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Palm Beach? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Palm Beach vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Palm Beach kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Palm Beach vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Palm Beach boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Palm Beach in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Palm Beach Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Palm Beach  

Hoe lang is het vliegen naar Palm Beach? De vluchtduur Amsterdam Palm Beach is meestal vanaf 13 uur boekbaar door de overstap die dient gemaakt te worden.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Palm Beach

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
TUI.nl
- *
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Palm Beach aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Palm Beach met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Palm Beach zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024