Nieuws, trends en tips | Vliegennaar.nl

Lees hier het laatste nieuws van vliegticketspecialisten van de redactie van VliegenNaar.nl. Op deze pagina vind je recente onderzoeken, de nieuwste trends en unieke tips voor het vinden van de goedkoopste tickets. Verzoek voor een update of suggesties voor een onderzoek? Laat het ons weten.

 

afbeelding nieuwsartikel

Tickets gespreid betalen

Gepubliceerd op 9 november 2018

Nu gebruiken maken van die geweldige actie maar net niet genoeg op je spaarrekening?

afbeelding nieuwsartikel

Wanneer je vlucht met KLM boeken?

Gepubliceerd op 8 november 2018

Wat is het beste moment om je KLM vlucht te boeken? De Vliegennaar.nl redactie zet de belangrijkste tips voor je op een rij. Zo bespaar je flink op je volgende vliegreis. 

afbeelding nieuwsartikel

Tip: ontvang gratis 5,- shoptegoed op Schiphol!

Gepubliceerd op 7 november 2018

Vertrekt jouw vlucht vanaf Schiphol? Dan hebben we een leuk extraatje voor je want met deze voucher mag jij gratis taxfree shoppen voor je volgende vlucht! 

afbeelding nieuwsartikel

Vliegtickets Black Friday NL

Gepubliceerd op 29 oktober 2018

Het is deze november 2018 weer Black Friday. En dat betekent dat er weer vele goedkope vliegtickets beschikbaar zijn. Vele vliegtuigmaatschappijen zoals KLM, TUI en De Vakantie Discounter staan klaar om je te helpen met het vinden van jouw droomvlucht.

Vanaf 23 november is Black Friday officieel begonnen, dus maak je borst maar nat!

afbeelding nieuwsartikel

Ontdek de beste KLM Werelddeals!

Gepubliceerd op 21 september 2018

De KLM Werelddeal Weken zijn weer van start gegaan met tientallen prachtige aanbiedingen. Maar wat zijn nu de deals die je echt niet wilt missen? De Vliegennaar.nl redactie analyseerde de ruim honderd aanbiedingen en deelt hier met jou haar favorieten.

afbeelding nieuwsartikel

Wanneer zijn er weer KLM Werelddeal Weken?

Gepubliceerd op 5 september 2018

De KLM Werelddeal Weken zijn razend populair en niet voor niets. Gedurende 2 a 3 weken worden er namelijk meer dan 1 miljoen KLM tickets (1.000.000 + !) met Wereldkorting verkocht. We kijken dus al weer uit naar de volgende ronde!

afbeelding nieuwsartikel

TUI Ticket Sale 2018: TUIFly vliegtickets tegen hoge kortingen!

Gepubliceerd op 21 augustus 2018

De pagina over de TUI Ticket Sale die al jou vragen beantwoord: wanneer begint de sale periode? Wat zijn de absolute toppers onder de aanbiedingen? En tot wanneer zijn deze vliegreizen van TUIFly boekbaar? Bekijk nu de topdeals van de TUI Ticket Sale 2018!

afbeelding nieuwsartikel

Ook in 2018 gratis KLM bus naar Schiphol

Gepubliceerd op 1 augustus 2018

Vlieg je graag met KLM maar woon je in het zuiden of Oosten van het land? Dan kan je ook dit jaar weer gebruik maken van de gratis transfer vanaf Eindhoven Airport, Maastricht, Nijmegen of Arnhem!

afbeelding nieuwsartikel

KLM vliegtickets goedkoper vanaf Antwerpen

Gepubliceerd op 9 juli 2018

Wil jij ook goedkope KLM tickets bemachtigen, maar krijg je nooit de juiste prijs te pakken? Met deze tip kan je tientallen tot honderden euro's besparen op je vlucht naar een groot aantal bestemmingen over de hele wereld!

afbeelding nieuwsartikel

7 tips voor een vliegreis zonder zorgen

Gepubliceerd op 5 juli 2018

Ontspannen aan boord van je vliegtuig stappen? Het lukt zeker met deze tips van de VliegenNaar.nl redactie.

afbeelding nieuwsartikel

Koffer weg op het vliegveld? Zo begint je vakantie toch nog snel!

Gepubliceerd op 24 april 2018

Misschien hem je het ooit zelf meegemaakt: je komt aan na een lange vlucht en kijkt er naar uit om snel naar je hotel te gaan en een frisse duik te nemen. En dan ... komt je bagage niet van de band. Balen natuurlijk, maar met deze tips heb jij de situatie supersnel opgelost!

afbeelding nieuwsartikel

KLM 5 Dagen Voordeel

Gepubliceerd op 23 november 2017

De KLM 5 dagen voordeel actie is weer van start! Wat zijn de aanbiedingen die je echt niet wilt missen? De Vliegennaar.nl redactie analyseerde de 40 super vliegticket deals van deze actie en deelt hier met jou haar favorieten.

afbeelding nieuwsartikel

Vliegtickets vergelijken is altijd een klus. Want als echte Nederlanders willen we natuurlijk niet t

Gepubliceerd op 7 september 2016

Vliegtickets vergelijken is altijd een klus. Want als echte Nederlanders willen we natuurlijk niet teveel betalen.

afbeelding nieuwsartikel

Vliegennaar.nl compleet vernieuwd!

Gepubliceerd op 16 augustus 2016

Al bijna 10 jaar helpen wij onze bezoekers om de goedkoopste vliegtickets naar de bestemming van hun keuze makkelijk en snel te vinden. Maar het was nu wel tijd voor een nieuw fris design inclusief verbeterde interface voor de mobiel. Er is echter nog veel meer nieuws te melden!

afbeelding nieuwsartikel

Gratis wereldwijd ticketadvies tijdens Landelijke Beldagen

Gepubliceerd op 30 december 2015

Na het succes van onze eerdere Beldagen organiseert onze redactie begin januari de Landelijke Beldagen: iedereen kan dan bellen voor gratis hulp en advies om de beste ticketsdeals naar wereldwijde bestemmingen te vinden.

afbeelding nieuwsartikel

VliegenNaar.nl en OUIBUS gaan bijzondere samenwerking aan

Gepubliceerd op 18 september 2015

OUIBUS sluit zich aan bij VliegenNaar.nl om zich te positioneren als aantrekkelijk alternatief voor vliegreizen en gaat de concurrentie met lowcost airlines aan.

afbeelding nieuwsartikel

VliegenNaar.nl helpt reizigers voordelig naar Suriname

Gepubliceerd op 10 augustus 2015

Deze week organiseren wij speciale Beldagen voor Suriname: iedereen die moeite heeft om de laagste ticketprijs of de beste vluchtaanbieding voor zijn of haar reisperiode te vinden, kan a.s. donderdag en vrijdag gratis bellen met onze redactie voor hulp en advies.

afbeelding nieuwsartikel

Eerste gratis Beldagen groot succes

Gepubliceerd op 24 juli 2015

Vliegticket vergelijker VliegenNaar.nl organiseerde 23 en 24 juli voor het eerst ‘Beldagen’: een initiatief waarbij de redactie en het vluchtaanbiedingen testteam consumenten telefonisch hielpen bij het vinden van voordelig geprijsde tickets. De behoefte aan advies blijkt groot.

afbeelding nieuwsartikel

Nieuw: Deal Date Spotter onthult goedkoopste vluchtdata

Gepubliceerd op 3 juni 2015

Een van de grootste frustraties van onze bezoekers is dat actietarieven voor de goedkoopste vliegtickets vaak niet of nauwelijks te vinden zijn op de sites van veel reisorganisaties. Daarom ontwikkelde VliegenNaar.nl een handige tool die je snel de voordeligste reisdata toont. 

afbeelding nieuwsartikel

Vliegticket boeker betaalt vaak teveel

Gepubliceerd op 11 mei 2015

De vliegexperts van VliegenNaar.nl onderzochten de prijsverschillen tussen de bekende Nederlandse vliegticketboekingssites. De vanaf tarieven voor dezelfde vlucht op dezelfde data blijken regelmatig tientallen procenten uit elkaar te liggen. 

afbeelding nieuwsartikel

Goedkoopste luchthavens bij bestemming als gratis service

Gepubliceerd op 15 april 2011

VliegenNaar.nl, de vliegticket vergelijker van de populaire Flight Alert service, introduceert een nieuwe online widget voor de reiswereld. Deze widget kan door hoteliers, campingeigenaren en vakantiewebsites op hun eigen website worden geplaatst.

afbeelding nieuwsartikel

Prijsverschil tussen luchthavens soms meer dan 20%

Gepubliceerd op 1 juli 2010

Vanaf nu is er een nieuwe service om niet alleen het goedkoopste vliegticket, maar ook de goedkoopste luchthaven voor je bestemming te vinden. Er worden niet meer alleen verschillende aanbieders vergeleken, maar nu ook de prijzen van nabijgelegen luchthavens.

afbeelding nieuwsartikel

VliegenNaar.nl bereikt mijlpaal van 1.400 bestemmingen

Gepubliceerd op 14 januari 2010

Op VliegenNaar.nl kun je nu de vliegticketprijzen vergelijken voor meer dan 1.400 bestemmingen, van Tokyo tot Tobago! Hiermee is een belangrijke mijlpaal bereikt in het vergelijken van de vliegtickets van zoveel mogelijk aanbieders, op zoveel mogelijk bestemmingen.

0
shares