Vliegen naar Yellowstone

De beste deals voor tickets Yellowstone? Check de Yellowstone aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Yellowstone : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Salt Lake City
bestemming Salt Lake City

Deze grote Amerikaanse stad is in Nederland vooral bekend van het grote schaatsstadion van de Olympische Spelen. In de buurt van Salt Lake City liggen verschillende Nationale Parken, waarvan Yellowstone de echte hotspot is. Er gaan beperkt vluchten van Salt Lake City naar de kleine luchthaven van Yellowstone.

Luchthavens in Yellowstone

Kaart Yellowstone

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Yellowstone

Vliegtickets naar Yellowstone boeken?
Vlakbij het National Park ligt het stadje West Yellowstone dit lig op een kleine 2,5 uur rijden. Dit stadje heeft een kleine luchthaven 'West Yellowstone Airport' (COD) dat een zeer beperkte connectie heeft met andere luchthavens. In het hoogseizoen is het echter doorgaans wel te bereiken vanaf de luchthaven van Salt Lake City. Het vliegveld van West Yellowstone ligt niet ver verwijderd van het stadje en biedt diverse mogelijkheden voor vervoer aan. Zo kunt u natuurlijk een taxi naar West Yellowstone pakken of een auto huren als u de wildernis in wilt, maar u kunt ook gebruik maken van het uitstekende openbaar vervoer. West Yellowstone is geen grote stad maar heeft een aantal mooie hotels die als thuisbasis voor uw reis door Yellowstone National Park kunnen dienen. 

Andere vliegvelden in de buurt van Yellowstone National Park
Zoals eerder genoemd is het vliegen naar de internationale luchthaven van Salt Lake City een goed alternatief voor een reis naar Yellowstone. Hiervandaan zijn er beperkte vluchten naar West Yellowstone, maar het is uiteraard ook mogelijk om daarvandaan per camper of huurauto het nationale park te verkennen. Je moet dan wel rekening houden met een reistijd van nog zo'n 4 a 5 uur (voor de Verenigde Staten valt dat overigens mee....). Wil je toch vliegen naar een plaats dichter in de buurt? Overweeg dan eens een vlucht naar Idaho Falls, of vliegtickets naar Bozeman of Jackson.

Goedkoop naar Yellowstone vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Yellowstone vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Yellowstone te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Yellowstone? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Yellowstone vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Yellowstone kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Yellowstone vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Yellowstone boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Yellowstone in 2022? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Yellowstone Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Yellowstone 

Hoe lang is het vliegen naar Yellowstone? De vluchtduur is ongeveer 18 uur met minimaal 2 tussenstops van in totaal 4,5 uur. Het is erg lastig om vanaf Nederland op Yellowstone te vliegen.

Bijkomende kosten bij vluchten Yellowstone

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Yellowstone aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Yellowstone met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Yellowstone zijn het laatste gecheckt op 10-01-2022