Vliegen naar Baltimore

In het Amerikaanse Maryland, in het oosten van Amerika, vind je Baltimore, een van de belangrijkste havensteden van de Verenigde Staten. Baltimore ligt op z'n 60 kilometer van...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 391,-

United Airlines

aanbevolen v.a. € 720,-

Lufthansa

aanbevolen v.a. € 696,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Baltimore voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Baltimore

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Baltimore

Kaart Baltimore

Lees meer over Baltimore

... Washington.

In Baltimore vind je diverse musea. Daarnaast kun je je prima vermaken in Baltimore door de vele restaurants waar je heerlijke kunt eten. Ook zijn er genoeg pubs te vinden waar je een biertje kunt drinken of een sportwedstrijd kunt bekijken. Overdag is Baltimore een goede plek om lekker te gaan shoppen.

Baltimore kent warme zomers en koelere winters. Van juni tot en met augustus is 30 graden overdag niet vreemd. In januari is het het koelst en wordt het gemiddeld zo'n 7 graden overdag. In de nacht kan het kwik onder het vriespunt zakken. Er van december tot en met maart dan ook kans op sneeuw.

Vliegen naar Baltimore, welke luchthaven Baltimore?
Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport is de officiele naam van de luchthaven van Baltimore. Het vliegveld ligt op zo'n 16 kilometer van Baltimore. Vanaf Amsterdam vlieg je meestal via Detroit, New York, Chicago of Minneapolis naar de luchthaven van Baltimore. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Baltimore/Washington Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Baltimore vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Baltimore? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Baltimore te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Baltimore? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Baltimore vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Baltimore kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Baltimore vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Baltimore boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Baltimore in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Baltimore Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Baltimore  

Hoe lang is het vliegen naar Baltimore? De vliegtijd naar Baltimore bedraagt 11 uur en 5 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 29 ,-
Albanie
€ 657 ,-
Kaapverdie
€ 55 ,-
Nice

Bijkomende kosten bij vluchten Baltimore

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
United Airlines
- *
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
TUI.nl
 € 40,-
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Baltimore aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Baltimore met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Baltimore zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023