Vliegen naar Atlanta

De goedkoopste vluchten naar Atlanta zijn doorgaans vanaf Amsterdam, al kan een vliegticket Atlanta vanaf Dusseldorf op specifieke reisdata toch echt veel voordeliger zijn. Vergelijk daarom altijd de diverse vluchtroutes om de goedkoopste tickets Atlanta te kunnen boeken!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 549,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 549,-

KLM

aanbevolen v.a. € 890,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Atlanta voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Atlanta

Kaart Atlanta

Lees meer over Atlanta

...

Atlanta ligt in de staat Georgia dat gelegen is in de Verenigde Staten. Een belangrijke bezienswaardigheid is de ‘Atlanta Botanical Garden'. Deze botanische tuin is ruim 12 hectare groot en bevat veel bijzondere plantensoorten.

Ook is Atlanta de stad waar Martin Luther King vandaan kwam en het huis waar hij woonde evenals de kerk waar hij predikte kun je bewonderen en deze zijn dan ook zeker een bezoekje waard.

Goedkoop naar Atlanta vliegen?
Zorg dat je dan ingeschreven staat in onze gratis Flight-Alert service! Wij zorgen dat je dagelijks of wekelijks de scherpste Atlanta tarieven ontvangt. Jij bepaalt de datum van je reis en wat je wil betalen voor een ticket. Wij doen het zoekwerk voor je dit scheelt weer kostbare tijd.

Luchthaven Atlanta, directe vlucht Atlanta
Atlanta heeft meerdere vliegvelden, maar slechts één internationale luchthaven. Met bijna 95 miljoen passagiers op jaarbasis is dit de drukste luchthaven ter wereld. Je vlucht vanuit Nederland land je ook op dit vliegveld: Hartsfield-Jackson International Airport. Het komt regelmatig voor dat vluchten met 1 overstap en een langere vluchtduur goedkoper zijn dan rechtstreekse vluchten. Dit verhoogt de vliegtijd Atlanta wel aanzienlijk. De afstand van het vliegveld tot aan het centrum is ongeveer 15 km. Verreweg de snelste optie is per taxi of huurauto, voor de taxi's gelden een vaste prijs van 30 - 40 dollar (hangt af van in welk gedeelte je van de stad moet zijn). Er gaan vanaf het vliegveld ook shuttle busjes van de grotere hotels in Atlanta. Budget tip: het goedkoopste vervoer in de stad is MARTA (Metropolitan Atlanta Rapid Transit Authority). Dit trein- en busnetwerk verbindt alle belangrijke punten in de stad en kost slechts 2,50 dollar. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Hartsfield-Jackson Atlanta Airport op Vliegveldinfo.nl. 

Bezienswaardigheden vakantie
Atlanta heeft in haar omliggende stedelijk gebied meer dan 5,6 miljoen inwoners. De stad is zelf heeft er iets meer dan 416,000. De hoofstad van de staat Georgia was in 1996 gastheer van de Olympische Zomerspelen. World of Coca-Cola is een leuke bezienswaardigheid. In dit museum van dit merk wordt je meegenomen door de historie van Coca-Cola. Daarnaast is het Georgia Aquarium een absolute aanrader. Met meer dan 120,000 dieren is het Georgia Aquarium het een van de grootste ter wereld.

Beste reistijd Atlanta
Atlanta heeft een subtropisch klimaat met zeer hete zomers. De bijnaam van de stad is dan ook niet voor niks ''hotlanta''. De gemiddelde temperatuur in Atlanta is over het gehele jaar gezien 22,2 graden. En daarmee is het een van de warmste steden van het land. Mocht je de stad willen bezoeken met wat zachtere omstandigheden. Dan zijn de periodes april/mei en oktober/november echte aanraders. De temperatuur ligt dan heerlijk rond de 20 graden. In de zomer is de temperatuur dan weer gemakkelijk boven de 30 graden!

Goedkoop naar Atlanta vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Atlanta? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Atlanta te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Atlanta? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Atlanta vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Atlanta deals. Tip: voor een last minute Atlanta vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Atlanta Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Atlanta  

Hoe lang is het vliegen naar Atlanta? De vluchtduur Atlanta is 9 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Atlanta

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
TUI.nl
- *
KLM
 € 10,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
United Airlines
- *
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Atlanta aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Atlanta zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024