Vliegen naar San Diego

In de staat Californië ligt de toeristische trekpleister San Diego. De ideale ligging aan het Californische strand trekt veel zonaanbidders en surfers. Maar San Diego heeft...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets San Diego voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar San Diego vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets San Diego vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets San Diego te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar San Diego? Geef je op voor de San Diego Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe San Diego vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar San Diego kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights San Diego in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje San Diego boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht San Diego in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
San Diego als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd San Diego

Hoe lang is het vliegen naar San Diego? De vliegtijd naar San Diego bedraagt 13 uur en 55 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten San Diego

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC Fly + Drive
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket San Diego o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis San Diego met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar San Diego. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets San Diego zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017