Vliegen naar Florida

Goedkope vliegtickets Florida? Check de rechtstreekse vluchten Florida en vergelijk de goedkoopste!

Goedkope vliegtickets Florida : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Miami
bestemming Miami

Vliegtickets naar Miami behoren tot de goedkoopste opties voor wie Florida wil bezoeken, want er gaan meerdere vluchten naartoe vanaf Schiphol en Brussel. Bekijk ook zeker de mogelijkheden voor een combiticket Miami & Orlando.

Vliegtickets Florida : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Orlando
bestemming Orlando

Orlando ligt in het noorden van Florida, waar je ook het populaire Disney World vindt. Er gaan rechtstreekse vluchten v.a. Amsterdam.

Luchthavens in Florida

Kaart Florida

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Florida

Goedkope vluchten naar Florida
Er gaan verschillende lijnvluchten en charters naar Miami en Orlando, de populairste steden voor een vakantie. Zowel vanuit Amsterdam als Brussel is er een ruime keuze uit directe vluchten naar Florida. Voor alle andere vluchten naar luchthavens in Florida heb je minimaal één tussenstop / overstap. Fort Lauderdale wordt veelal gebruikt voor het begin van een Caribische cruise en Key West voor het begin of einde van een rondreis.

Over Florida USA
Florida is een van de staten van de Verenigde Staten. De staat heeft een subtropisch klimaat en staat daar dan ook bekend om. La Florida, vertaald in het Spaans de bloemrijke, is de “sunshine state” van de Verenigde Staten. Deze staat is internationaal bekend om het organiseren van wedstrijden in tennis, golf en autoracen. In het zuiden van Florida vind je het nationaal park Everglades, daar komt de naam “de bloemrijke” echt te pas, dit is namelijk een groot uitgestrekt natuurgebied met een zeer grote biodiversiteit. Wat moet je tijdens een eerste bezoek aan Florida in ieder geval gezien en gedaan hebben?  Vanzelfsprekend moet je naar Disneyland. Het Disneypark , het meest bezochte attractiepark van Florida, trekt jaarlijks meer dan 25 miljoen bezoekers. Maar trek behalve voor de pretparken ook wat tijd uit om het achterland van Kissemmee vlakbij Orlando te ontdekken.

Everglades National Park
Maak bijvoorbeeld een boottocht door de mooie Everglades. In de wateren van Florida leeft ook nog de grootste populatie zeekoeien. De zeekoe is een met uitsterven bedreigde diersoort, maar kan zich goed voortleven in de wateren van Florida aangezien de wateren er over het algemeen warm zijn.

The Keys en Key West
Een andere must see zijn de Florida Keys. Een slinger van  eilandjes voor de kust van Florida en de ideale plek om helemaal tot rust te komen. Rust genoeg gehad? Ga dan lunchen en shoppen in mondain Key West!

Goedkoop naar Florida vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Florida? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Florida te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Florida? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Florida vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Florida deals. Tip: voor een last minute Florida vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Florida Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Florida 

Hoe lang is het vliegen naar Florida? De vluchtduur is circa 12 uur. Bij een vliegreis naar Florida met overstap kan je al snel een uur of 2 a 3 optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Florida

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
United Airlines
- *
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
TUI.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Florida aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Florida zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024