Vliegen naar Florida

Florida is een van de staten van de Verenigde Staten. De staat heeft een subtropisch klimaat en staat daar dan ook bekend om. La Florida, vertaald in het Spaans de bloemrijke, is de “sunshine state” van de Verenigde Staten. Deze staat is internationaal bekend om het organiseren van wedstrijden in tennis, golf en autoracen. In het zuiden van Florida vind je het nationaal park Everglades, daar komt de naam “de bloemrijke” echt te pas, dit is namelijk een groot uitgestrekt natuurgebied met een zeer grote biodiversiteit. 

Goedkope vliegtickets Florida: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Miami
Vliegtickets Florida: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Orlando

Goedkoop naar Florida vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Florida vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Florida te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Florida? Geef je op voor de Florida Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Florida vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Florida kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Florida in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Florida boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Florida in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Florida als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Florida

Hoe lang is het vliegen naar Florida? De vluchtduur is circa 12 uur. Bij een vliegreis naar Florida met overstap kan je al snel een uur of 2 a 3 optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Florida

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
TUIfly
 € 15,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
WOW Air
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
WTC Fly + Drive
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Florida o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Florida met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Florida. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Florida zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017