Vliegen naar Yakima

Yakima is een stad in de staat Washington, in het westen van Amerika. Yakima ligt in het zuiden van de staat met een kleine 100.000 inwoners. De stad heeft een aantal...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Yakima voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Yakima vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Yakima vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Yakima te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Yakima? Geef je op voor de Yakima Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Yakima vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Yakima kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Yakima in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Yakima boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Yakima in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Yakima als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Yakima

Hoe lang is het vliegen naar Yakima? De vluchtduur is vanwege de overstap van 2,5 uur ongeveer 13,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Yakima

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Yakima o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Yakima met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Yakima. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Yakima zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017